EFI Shell 80+ Gold Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 9,061 Dahası Reaksiyon skoru 5,321 Konum ÇANKAYA/ANKARA İsim Semih Boran 24 Temmuz 2023 #14 redlove yazmış: ben 6 yıldır kablonet kullanıyorum, sadece 1 kere sıkıntı yaşadım onun harici güzel, 100mbps hız aylık 120tl ödüyorum. Devamı için tıklayın... @klonsvar Türksat Kablo'yu öneririm hatta. Daha birkaç gün evveline kadar kullanıyordum.
redlove yazmış: ben 6 yıldır kablonet kullanıyorum, sadece 1 kere sıkıntı yaşadım onun harici güzel, 100mbps hız aylık 120tl ödüyorum. Devamı için tıklayın... @klonsvar Türksat Kablo'yu öneririm hatta. Daha birkaç gün evveline kadar kullanıyordum.
K klonsvar 80+ Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 178 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Enes 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Kabloneti de burada bazı arkadaşlar kullanıyordu bizim bölge adına konuşayım önerdikleri bir firma değil. Ani internet kesintileri müşteri hizmetlerine ulaşamama vs sıkıntı yaşamışlar. Şu an aklıma yatan tek firma TurkNet gibi duruyor.
Kabloneti de burada bazı arkadaşlar kullanıyordu bizim bölge adına konuşayım önerdikleri bir firma değil. Ani internet kesintileri müşteri hizmetlerine ulaşamama vs sıkıntı yaşamışlar. Şu an aklıma yatan tek firma TurkNet gibi duruyor.