Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Comnet pişmanlığı ve netspeed

Harbi 3 saat 1 saat arayla 3 kex aradim mesgul diyp duruyor.
  2. serkankrky38

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Bende boştayim resmen. 159 gunum vardı
  3. serkankrky38

Uygun fiyatli iss onerisi

Taahutsuzsuz ve uygun fiyatli vdsl icin iss onerisi verebilirmisiniz. 100 mbitlik tarife alacagim
  4. serkankrky38

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Simdi benim yaklasik 6 ayim var . Bu iss bu isi 1 2 hafta gibi duzeltemeyecek gibimiki millet direkt kapatiyor. Durum cok mu kotu?
  5. serkankrky38

Comnet hız değerlerim

2 hafta memleketteydim. Ilk sorun 1 hafta once cikmisti ama dedigim gibi baska sehirdeydim bugun geldigimde kontrol ettim hiz degerlerim bunlar. Beklentim bari en kotu 1 ay icinde cozulmesidir. Youtube instagramda az donmalarla idare edioz bakalim sonumuz ne olacak... Bu arada 1 senelik toplu...
  6. serkankrky38

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

Bu değerler normal değil senin modem de veya altyapı kablonun sorun var kesin. Böyle bir şey olması anormal durum sorun comnette değil. Kabloyu degistir cat 6 kablo taktirt modem 0 la veya başka modem bir dene. Comnet kullanıyorum mt si pek iyi değil kabul ediyorum ama bu değerler kimsede kolay...
  7. serkankrky38

COMNET DAVET KODUU Varmı?

......g.
  8. serkankrky38

Türknet mi ? netspeed mi?

Comnet hocam. Netspeeddwn gecsim daha makbule geçti. Toplu alimdada indirim yaptılar. 1 senelik aldım aylığı 200 tyle geldi bende. 1 aylikta hediye verdiler.
  9. serkankrky38

İnternet Sağlayıcısı için öneri

Comnet kullanıyorum fiyatı baya uygun. 1 senelik toplu ödedim.
  10. serkankrky38

İnternet Altyapı Sorunu

Geçici olarak yandaki binalardan birinin internetini beraber kullanabilirsen kullan. Senin sorununun tek çözümü ya turkcell yada turk telekom altyapı için uğraşıp yapması lazım. Ama lanet firmalar süreyi çok uzatıyor. Sürekli bu firmalara gidip rahatsız edersen belki bir miktar süreci...
  11. serkankrky38

Deliricem hala aynı sorunu yaşıyorum

Aga aynı sorun devam ediyorsa ve mhizmetleri biz burdan baktığımızda 75 mbit veriyoruz diyorsa büyük ihtimal binadaki İnt kutusunda senin olan kabloda sorun vardır. Vdsl mi senin ki bilmiyorum ama anlamiosan ücretliye olsa yetkili personel cagirmani oneririm. Bilmiosan kolay kolay...
  12. serkankrky38

İnternet Sağlayıcı Önerisi?

Comneti oneririm. Altyapı uygunsa fiyatları çok ekonomik oluyor. Ben bir senelik aldım aylık fiyatı 200 tl gibi oldu. 1 aylık davet kodu hediyesi aldım ayrıca. Soracağına bisi olursa sorabilirsin. Geçmeyi düşünüyorsan konuda gonderebilirim
  13. serkankrky38

Öneri Ev Interneti Onerisi

Comnet oneririm. Fiyatları çok iyi aylık 200 TL'ye toplam 1 senelik aldım. 1 aylık ta hediyesi vardı arkadaş kodu verince. Altyapısı uygunsa direkt geç derim. Aklıma takılan soru olursa sorabilirisin
  14. serkankrky38

Yardım Millenicom nasıldır?

Eğerki 3 6 veya 12 aylık ödeme yaparım diyorsan comneti oneririm. Bi sorun gormedim ben
  15. serkankrky38

Yardım Modeme internet gelmiyor

Kablo modeme bağlı yuvası doğru yerde. Dsl ışığı yinede yanmıyor
  16. serkankrky38

Comnet 1718200900 2 modemdede denedim ki zaten 3 ay aynı şekil kullandim
  17. serkankrky38

Sözleşme Bitiyor Hangi Firmayı önerirsiniz

Comnet aldım. Tavsiye ederim. Fiyat performans resmen.
  18. serkankrky38

Dsl kablosunu değiştirecez . Vdsl bizimkisi
  19. serkankrky38

2 modemide denedim. 2sindede internet gösterge ışığı yanmadı. Siyah olan modemin alttaki 2 ışığı yandı. Bu eski modelinde aynı şekil 2 ışığı yandı. Yani 2 modemdede bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini arayınca bizde bir sorun yok diyorlar 2.modemi deneyin bir dediler. Ne yapmam lazım.
  20. serkankrky38

Ev internet kutusundaki kablom bu şekilde

Zaten ben anlamam :) bu kadar berbat bi işçilik olamaz
Top Bottom