Neler Yeni

Deliricem hala aynı sorunu yaşıyorum

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Arkadaşlar noname bir operatörden cayıp turknete geçtim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum önceki operatörün boş port yok bahanesi vardı şimdi turknet dedi 75 destekliyor verebiliriz dediler hala böyle saçma bir şeyle karşı karşıyayım istanbul gibi bir yer bunu mu hak ediyor gerçekten küfür edeceğim artık önüme gelen tüm operatörlere çıldıracağım ne yapmalıyım ya paramla rezil oluyorum resmen

Ekler

• İnternet Hız testi & Speed Test  Türk Telekom.jpeg
    İnternet Hız testi & Speed Test Türk Telekom.jpeg
    54.5 KB · Hit: 89

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar noname bir operatörden cayıp turknete geçtim fakat hala aynı sorunu yaşıyorum önceki operatörün boş port yok bahanesi vardı şimdi turknet dedi 75 destekliyor verebiliriz dediler hala böyle saçma bir şeyle karşı karşıyayım istanbul gibi bir yer bunu mu hak ediyor gerçekten küfür edeceğim artık önüme gelen tüm operatörlere çıldıracağım ne yapmalıyım ya paramla rezil oluyorum resmen
Kankacım binadan gelen hattına baktırdınmı ? ben öyle bir sorun yaşamıştım yeni hat çekmişlerdi daha fibere geçmeden 2 sene önce.

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankacım binadan gelen hattına baktırdınmı ? ben öyle bir sorun yaşamıştım yeni hat çekmişlerdi daha fibere geçmeden 2 sene önce.
Baktırmadım ben sadece yaptıkları teklifi uygun görüp kabul ettim onlar bu sorunu göremiyor mu göremiyorsa ne yapmalıyım onları arayıp yetkili birisini göndermelerini mi beklemeliyim

xTURANN

80+ Silver
Baktırmadım ben sadece yaptıkları teklifi uygun görüp kabul ettim onlar bu sorunu göremiyor mu göremiyorsa ne yapmalıyım onları arayıp yetkili birisini göndermelerini mi beklemeliyim
Tüm Sorunlar Operatör Kaynaklı Olmuyor. Altyapına, Kablolarına da bakman lazım.

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Tüm Sorunlar Operatör Kaynaklı Olmuyor. Altyapına, Kablolarına da bakman lazım.
Kanka bin kere sordurdum altyapı 75 dediler her yer öyle gösteriyor geriye tek şüphe kablo hat mı kalıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Serkan karakaya
Aga aynı sorun devam ediyorsa ve mhizmetleri biz burdan baktığımızda 75 mbit veriyoruz diyorsa büyük ihtimal binadaki İnt kutusunda senin olan kabloda sorun vardır. Vdsl mi senin ki bilmiyorum ama anlamiosan ücretliye olsa yetkili personel cagirmani oneririm. Bilmiosan kolay kolay duzeltemezsin. Çağır yetkili personeli alttaki kutuya baksın bide modemin kuruluma baksın yapsın. Ben 4 ay boyunca 18 mbit bağlantı kullandım ama 100 mbit tarife vardı. Mhizmetlerine aradım fakat yardımcı olamıyoruz dediler. Turktelekom personeli çağırmadan aşağıda bulunun İnt kutusunu açıp baktığımızda bize internet veren 2 kablonun ucu çok az bağlanmış bulduk. O kabloyu açıp biraz uzunca bağlayınca İnt hızım 90 mbite çıktı.

xTURANN

80+ Silver
Kanka bin kere sordurdum altyapı 75 dediler her yer öyle gösteriyor geriye tek şüphe kablo hat mı kalıyor?
Ben Zamanında TTNet'ten 50'lik paketimi 100'e yükseltmelerini istedim. Sorun yok yükseltiriz dediler. Yükselttiler, hızlar 70 - 75'te kalıyordu ve internet kopup duruyordu. Sorunu buldular, alt yapı kaldırmıyormuş. Sebebi de belli çünkü bizim bina da altyapı yoktu. Karşı binadan çekmişlerdi her şeyi. Hatta bir kere elektrik kesintisi sonucu kutu gitmiş, karşı binada. Orayı değiştirdiler sonra bize de geldi.

Diyeceğim o ki, kablolarını kontrol et. Modem'den bilgisayarına gelen kabloyuda, binada ki kutudan evine gelen kabloyu da.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Modem arayüzüne girip hat değerlerini atar mısın?

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Nereden bulabilirim arayüze girdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri