Arama sonuçları: *

1. shiedabro

comnet tavsiye eder misiniz?

comnet iyidir ya 1,5 yıldır 1gbps kullanıyorum 1 tane bile destek kaydı açıcak duruma gelmedim kopma falan olmadı
  2. shiedabro

Türknet internetimde bir dengesizlik

bendede oluyor comnet kullanıyorum tt fiber altyapılı 600mbps indirme hızı var 40 oluyo bi anda 0 oluyo falan tilt oldum sadece steamde oluyor
  3. shiedabro

steam indirme anında 0b düsüyor

600 mbps indirme 50mbps yükleme comnet internet var dostlar sadece steamda böyle bir sorun oluyo önbellek falan temizledim konum değiştim sorun yine aynı
  4. shiedabro

internet sizde yavaşladı mı?

comnet benimkide gitti
  5. shiedabro

hocam maç başladı internet yavaşladı googlea faaln zor giriyorum o derece
  6. shiedabro

beyler internet sizdede yavaşladı mı son 10 dkdır baya yavaş şu an bende
  7. shiedabro

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

bu tarz şeyler adresle konumla alakalı şeyler bazı yerlede benim net cekiyo turkcelli olan arkadaşın çekmiyo
  8. shiedabro

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

vodafone müşteri hizmetleri size tarife dayatması yaparsa baska hatta gececem fln diyin indirimli tarife veriyolar ben cıkıcaktım 2 ay önce taahüt bitmisti 3000 dk 1000 sms 22gb internet wp ig youtube sınırsız 130 liraya verdiler :D
  9. shiedabro

Comnet'ten çıkınca ping değerlerim yükseldi

ben sizin tavsiyeniz üzerine comnete geçtim fiber altyapı var ttnin 500 mbpslik paketi kullanıyorum 1 yıllıgını 2k gibi fiyata aldım şu an bende sorun yok hatta değerlerim 650mbps görüyor upload arada 50 60 arası değişiyor acaba neden kopmalar oluyordu sizde
  10. shiedabro

Comnet'ten çıkınca ping değerlerim yükseldi

Neden çıktınız o kadar davet kodu kasmadınız mı ne ara bitti üyeliğiniz
  11. shiedabro

internet hızı yüksek ama indirme düşük

steamdaki oyunları nasıl indiricem idm ile hocam
  12. shiedabro

ben niye bu hızlara ulaşamıyorum saçmalığa bak yüksek ihtimalle bi ayar falan yapmam gerekiyo ama bilen yok galiba
  13. shiedabro

steam da yada google üzerinden indirilenler 30 mb geçtiği oluyor bu kural sadece bana değildir herhalde
  14. shiedabro

beyler hızım böyle steamda falan indirme yapınca yada googledan saniyede 30 mb falan indiriyor nasıl çözerim bunu
  15. shiedabro

Öneri ISS Önerisi - FIBER Alt Yapı

comnetin azar işitme sebebi saçma sapan sorular alması kullanıcı kaynaklı sorunu firmaya yükleyip sataşanlara açık ve net cevap veriyor türk telekom gibi yokuşa sürmüyor fahiş fiyattan yüksek pingle hizmet almaya devam edin ;) 1695355345 şunuda şuraya ekleyim 500 mbpslik paketleri türk...
  16. shiedabro

ttnet düşünüyorsan sana altın tepside beleş net sunma imkanım olsa bile sunmam iyi forumlar :D
  17. shiedabro

comnet stabil hızlı kopma sorunu olmadan veriyor interneti ama altyapı çok önemli fiber olduğu için geçtim vdsl adsl alt yapım olsa geçmeden önce düşünürdüm onun dışında 500 mbps paketini aldım 600 veriyor 20 megabit upload yerine 40 megabit veriyor ping değerleri stabil sabit
  18. shiedabro

comnet de var
  19. shiedabro

Taahhütsüz ve ucuz internet önerisi

bu netin kopma olayları tamamen altyapı kaynaklı turknet tavsiye ederim fiber yoksa tt fiberim var 5 aydır comnet kullanıyorum kopma yaşamadım
Top Bottom