TurkNetSelam evime internet alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim öncelikle başlıkta yazdığım gibi Taahhüt olmasın, max 250 TL olsun, ping sorunu olmasın ve min 50 mbps olsun önerileriniz nedir?
Kablonet sakın almasın çok sıkıntı yaşadım müşteri hizmetleri/ hizmeti vs berbat.Müşteri hizmetleri hakkında detaylı bilgim yok ama bir kişinin yaşadığı deneyimi aktarıyorum:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer kablonet TT altyapısı ile hizmet verebiliyorsa kesinlikle kablonet. TV + Net paketleri falan iyi yani.
Bence taahhütlü almalısın. Fiyatın belli olur. yılbaşında veya 2 ay sonra zam yaptık diye karşına çıkar yoksaSelam evime internet alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim öncelikle başlıkta yazdığım gibi Taahhüt olmasın, max 250 TL olsun, ping sorunu olmasın ve min 50 mbps olsun önerileriniz nedir?
Tt ile veriyor . Tt altyapısında 75 mbps 240Müşteri hizmetleri hakkında detaylı bilgim yok ama bir kişinin yaşadığı deneyimi aktarıyorum:
Eğer kablonet TT altyapısı ile hizmet verebiliyorsa kesinlikle kablonet. TV + Net paketleri falan iyi yani.
Tamam hocam sağolunBence taahhütlü almalısın. Fiyatın belli olur. yılbaşında veya 2 ay sonra zam yaptık diye karşına çıkar yoksa
Anladım sağolunKablonet sakın almasın çok sıkıntı yaşadım müşteri hizmetleri/ hizmeti vs berbat.
hangi iss kullanıyorssun şuanbu ekonomide taahhütsüz internet almak intihardan başka bir şey değil. 2 yıl taahhütlü 100 mbps interneti aylık 240 TL'ye aldık. 2 ay sonra internet paketlerine zam geldi.
hangi iss kullanıyorssun şuan
ve memnunmusunuz
ne kadar süre oldu geçelitürk telekom kullanıyorum. memnunum. herhangi bir kesinti yaşamadım.
bundan önce türknet kullanıyordum ama zırt pırt zam gelmesi can sıkmaya başlamıştı. bi ara internet kesildi, 2 gün sonra arıza kaydı oluşturduk. 2 günde hiçbir şey yapmadılar. bardağı taşıran son damla oldu. direkt iptal ettik.
2 ayne kadar süre oldu geçeli
50mbps vdsl paket bile 350 400tl hocam tt de şuanda.ne kadar süre oldu geçeli