YazılımKafa
80+ Gold
Evet taahhüt bitene kadar zam olmuyorTaahhüt olduğu zaman taahhüt bitene kadar zamdan etkilenmiyor muyum yani doğru mu anladım
Evet taahhüt bitene kadar zam olmuyorTaahhüt olduğu zaman taahhüt bitene kadar zamdan etkilenmiyor muyum yani doğru mu anladım
Turknet en iysi türkiye çapında benceSelam evime internet alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim öncelikle başlıkta yazdığım gibi Taahhüt olmasın, max 250 TL olsun, ping sorunu olmasın ve min 50 mbps olsun önerileriniz nedir?
Hayır. Taahhüt çift taraflı bir anlaşma. Onlar sana taahhüt boyunca hizmeti aynı kalitede aynı fiyatla verme sözü verir, siz de bu hizmeti o süre boyunca kullanacağınızı taahhüt edersiniz.Tamam hocam peki o taahhüt içerisindeyken interneti iptal ettirebiliyormuyuz
www.fixnet.com.tr bakabilirsin hocam.Selam evime internet alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim öncelikle başlıkta yazdığım gibi Taahhüt olmasın, max 250 TL olsun, ping sorunu olmasın ve min 50 mbps olsun önerileriniz nedir?
İptal edersen ceza tutarı ödersin. Kalan ayların parası kadar oluyor geneldeTamam hocam peki o taahhüt içerisindeyken interneti iptal ettirebiliyormuyuz
Anladım hocam sağolunHayır. Taahhüt çift taraflı bir anlaşma. Onlar sana taahhüt boyunca hizmeti aynı kalitede aynı fiyatla verme sözü verir, siz de bu hizmeti o süre boyunca kullanacağınızı taahhüt edersiniz.
İptal etme durumunda yüksek cayma bedelleri çakacaktır.
Tamam teşekkürlerİptal edersen ceza tutarı ödersin. Kalan ayların parası kadar oluyor genelde
Onu düşünüyorum şu anlıkwww.fixnet.com.tr bakabilirsin hocam.
A.s
Bir sorun yaşarsan muhatap bulamıyorsunArtı bu comnet'in fiyatları neden bu kadar ucuz
Fixnetin nesini düşünüyorsun. 100 mbps 250₺ yazıyor. Turkcell ve kablonet varken bence düşünmek hataAnladım hocam sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onu düşünüyorum şu anlık
Hocam bu firmanın ilgilenme durumu nedir![]()
Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi
Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde.www.netspeed.com.tr
Forumda kullanan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur ama müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu duydum.Hocam bu firmanın ilgilenme durumu nedir
Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatabilirler mi rica etsemForumda kullanan arkadaşlar cevap verirse daha sağlıklı olur ama müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu duydum.
Müşteri hizmetleri hakkında detaylı bilgim yok ama bir kişinin yaşadığı deneyimi aktarıyorum:Hocam bu firmanın ilgilenme durumu nedir
Netspeed'ten Comnet'e geçti. Comnet'te ping sorunu yaşadı. Netspeed'e de geri geçti. Netspeed'in eski müşterisi olduğu için indirim yaptılar .
Eğer kablonet TT altyapısı ile hizmet verebiliyorsa kesinlikle kablonet. TV + Net paketleri falan iyi yani.Fixnetin nesini düşünüyorsun. 100 mbps 250₺ yazıyor. Turkcell ve kablonet varken bence düşünmek hata