Taahhütsüz ve ucuz internet önerisi

Selam evime internet alacağım fakat ne alacağıma karar veremedim öncelikle başlıkta yazdığım gibi Taahhüt olmasın, max 250 TL olsun, ping sorunu olmasın ve min 50 mbps olsun önerileriniz nedir?
Turknet en iysi türkiye çapında bence

Tamam hocam peki o taahhüt içerisindeyken interneti iptal ettirebiliyormuyuz
Hayır. Taahhüt çift taraflı bir anlaşma. Onlar sana taahhüt boyunca hizmeti aynı kalitede aynı fiyatla verme sözü verir, siz de bu hizmeti o süre boyunca kullanacağınızı taahhüt edersiniz.

İptal etme durumunda yüksek cayma bedelleri çakacaktır.

Hayır. Taahhüt çift taraflı bir anlaşma. Onlar sana taahhüt boyunca hizmeti aynı kalitede aynı fiyatla verme sözü verir, siz de bu hizmeti o süre boyunca kullanacağınızı taahhüt edersiniz.

İptal etme durumunda yüksek cayma bedelleri çakacaktır.
Anladım hocam sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal edersen ceza tutarı ödersin. Kalan ayların parası kadar oluyor genelde
Tamam teşekkürler

Onu düşünüyorum şu anlık

Anladım hocam sağolun

Tamam teşekkürler

Onu düşünüyorum şu anlık
Fixnetin nesini düşünüyorsun. 100 mbps 250₺ yazıyor. Turkcell ve kablonet varken bence düşünmek hata

Hocam bu firmanın ilgilenme durumu nedir
Müşteri hizmetleri hakkında detaylı bilgim yok ama bir kişinin yaşadığı deneyimi aktarıyorum:
Netspeed'ten Comnet'e geçti. Comnet'te ping sorunu yaşadı. Netspeed'e de geri geçti. Netspeed'in eski müşterisi olduğu için indirim yaptılar .

Fixnetin nesini düşünüyorsun. 100 mbps 250₺ yazıyor. Turkcell ve kablonet varken bence düşünmek hata
Eğer kablonet TT altyapısı ile hizmet verebiliyorsa kesinlikle kablonet. TV + Net paketleri falan iyi yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,001
Üyeler
192,583
Son üye
alperenshn
Geri