Neler Yeni

Comnet'ten çıkınca ping değerlerim yükseldi

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1 eylülde Comnet firmasından çıkmıştım. Comnet'in peering cart curtu vardı. İşte Riot ile anlaşması var, Valve ile anlaşması var falan. Başta gaza gelmiştim. 7 aylık kullanımımın sonunda heralde kağıt üstünde var demek için vardır demeye başladım. Lan heralde bir şeyleri var.
netspeed'e geçtim ve ping değerlerim yükseldi. LoL'de sabit 21 ms alırken ve Valo'da, şimdi 27-35 yükselip yükselip iniyor. CS 2'de yine aynı şekil bir lag var hissedilir.
La ben bu pingi nasıl düşüreceğim?

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel
Ne kadar ödüyorsunuz kaç günde bağladılar comnet

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
uğur demirel

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
1 eylülde Comnet firmasından çıkmıştım. Comnet'in peering cart curtu vardı. İşte Riot ile anlaşması var, Valve ile anlaşması var falan. Başta gaza gelmiştim. 7 aylık kullanımımın sonunda heralde kağıt üstünde var demek için vardır demeye başladım. Lan heralde bir şeyleri var.
netspeed'e geçtim ve ping değerlerim yükseldi. LoL'de sabit 21 ms alırken ve Valo'da, şimdi 27-35 yükselip yükselip iniyor. CS 2'de yine aynı şekil bir lag var hissedilir.
Ben de netspeeddeyken garip bir yavaşlık var. sitelerde fotoğraflar vs. cok yavaş yükleniyordu. neden öyle anlamadım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de netspeeddeyken garip bir yavaşlık var. sitelerde fotoğraflar vs. cok yavaş yükleniyordu. neden öyle anlamadım
Aynı. Hani hızda bir sorun yok ama bir lag böyle ucundan var gibi gibi.
Comnet geçmeyi düşündüm kağıt İşleri evrak uğraştırır vazgeçtim
Eskiden olsa önerirdim ama şimdi yeni normal 300 lira falan. O yüzden netspeed öneririm.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,393
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Netspeed kaynaklıda olabilir yada iss serverlarının uzaklığındanda olabilir Ben vodafone kullanıyorum sabit 12 alıyorum arkadaşım tt kullanıyor sabit 8 ms alıyor lolde (kırklarelindeyim)

apeir0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ahmet
Aynı. Hani hızda bir sorun yok ama bir lag böyle ucundan var gibi gibi.

Eskiden olsa önerirdim ama şimdi yeni normal 300 lira falan. O yüzden netspeed öneririm.
netspeed yazın zamlandı diye gıbıra geçmiştim 2 gün sonra bu da zamlandı fakat baya memnunum gıbırdan netspeeddeki o yavaşlığı hissetmedim daha.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
netspeed yazın zamlandı diye gıbıra geçmiştim 2 gün sonra bu da zamlandı fakat baya memnunum gıbırdan netspeeddeki o yavaşlığı hissetmedim daha.
Ya netspeed daha kurumsal bir hava veriyor. Muhatap var.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Neden çıktınız o kadar davet kodu kasmadınız mı ne ara bitti üyeliğiniz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Neden çıktınız o kadar davet kodu kasmadınız mı ne ara bitti üyeliğiniz
Kastım da aldığım hizmetten memnun değildim. Hakkını vermemek olmaz 7 ay iyi kullandım. Ama sonrası bozdu. Ucuz olduğu için herkes Comnet'e geçti. Onun da kapasite yetmedi. Bedava hizmet süresi kastım diye gel git internet kullanacak değilim.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Kastım da aldığım hizmetten memnun değildim. Hakkını vermemek olmaz 7 ay iyi kullandım. Ama sonrası bozdu. Ucuz olduğu için herkes Comnet'e geçti. Onun da kapasite yetmedi. Bedava hizmet süresi kastım diye gel git internet kullanacak değilim.
ben sizin tavsiyeniz üzerine comnete geçtim fiber altyapı var ttnin 500 mbpslik paketi kullanıyorum 1 yıllıgını 2k gibi fiyata aldım şu an bende sorun yok hatta değerlerim 650mbps görüyor upload arada 50 60 arası değişiyor acaba neden kopmalar oluyordu sizde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom