Arama sonuçları: *

1. snowfoxstache

TurkNet her ay farklı ücretlendirme yapıyor mu?

bana özel muamele demek ki :D
  2. snowfoxstache

TurkNet her ay farklı ücretlendirme yapıyor mu?

yazın 99 olan paket 130 a çekildi.
  3. snowfoxstache

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

iyi denemez 75 mpbs VDSL aldığım
  4. snowfoxstache

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Turknet 75 paketi kullanıyordum genelde stabildi arada düşük hızlarda geziniyordu. Geçen ay arayıp daha yüksek bir fiyat çektiler bize 1 ay içinde dönüş yapın dediler. Ben daha aramadım ve internetim her gün kötüye gidiyor muhtemelen aramadığım için. Ben de bu yüzden kabul etmeme kararı aldım...
  5. snowfoxstache

Türk Telekom Kötü İnternet Paketini Kurdu

1 yıl üstü taahhüt durumunda mahkemeye verebilirsiniz.
  6. snowfoxstache

Yardım TurkTelekom Hat Çektiği Halde İnternet Hızı Berbat!

bazen oluyor böyle herkeste sizle alakalı değil.
  7. snowfoxstache

İnternetler türktelekomun altyapısını kullanıyorsa neden hız farkı var

hız farkı derken? hangi paketi alırsan o kadar hız alırsın ya da adsl 16 ile fiber 16 aynı olmaz yani.
  8. snowfoxstache

Türktelekom'dan Türknet'e Geçiş Yardım

kurye gelecek. ikinci hakkında fikrim yok. kurulum ücreti ödemezssiniz diye biliyorum.
  9. snowfoxstache

Rezil Superonline hızı!

superonline kullanıyorum ve daha önce aynısını yaşadım. iki şey olmuş olabilir : 1- kutudan sizin apartmana gelen kabloda 2-apartmandan sizin eve bölünen kablolarda sorun olabilir benim sorunum böyleydi en azından.
  10. snowfoxstache

Yardım AKN ne zaman yenileniyor

internetiniz kötüdür veya cihazlarınız eskidir.
  11. snowfoxstache

Türk Telekoma geçerek hatamı ettim?

TT bence gayet iyi sağlayıcı 3 adreste VDSL olarak kullanıyoruz biz şu ana kadar hiç sıkıntı çıkarmadı sadece geçen yıl 1 kere inşaat sırasında kablolar koptu onu da 3 gün içindr çözdüler hepsi en az 5 er yıl oldu.(konu hortlatılmış sonradan gördüm durum nasıl?)
  12. snowfoxstache

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim Ve Hız Testi

hocam müşteri hizmetlerinde muhattapsız kalıyor musunuz? bir de her problemde tt gibi hasar kaydı mı oluşturuluyor yoksa superonline gibi telefondan çözülebiliyor mu?
  13. snowfoxstache

Öneri millenicom rezaleti Almayın Aldırmayın

hocam bu biraz da altyapıyla alakalı ya. türknetin altyapısı varsa başka operatör kullanmam ben mesela ama haricinde de türknet kullanmam. şans işi diyebiliriz
  14. snowfoxstache

Vodafone İnternet Nasıldır?

superonline adsl kullanıyorum 6-7 yıldır. hızlar ve pingler artık canımı sıkmaya başladı VDSL'e geçmeyi düşünüyorum ama sanırım fiber altyapısını bekleyeceğim ve millenicom alacağım.
  15. snowfoxstache

Vodafone İnternet Nasıldır?

VDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
  16. snowfoxstache

Artık yetti bu internet 1 yıldır kullanamıyorum resmen!

6 yıldır 6.81 down 0.20 up kullanan bne o.O2
  17. snowfoxstache

TurkNet 60mbps Yerine 12mbps Alıyorum

bir modemin portunu değiştirdiğinde veya yeni modem taktığında kendine gelmesi biraz sürüyor bende de olmuştu.
  18. snowfoxstache

İnternet hızlarım iyi mi

çok kötüymüş cidden 5.81/0.2 alıyorum
  19. snowfoxstache

Millenicom Hakkında Bazı Sorular

zaten TT yerine en azından TürkNet'e geçmek için 1 aylık kod olayını kullanmıştım tanıdık kullanıyordu :D Teknoloji konusunda markaya çok önem veren bir ailem var laptop alırken bile dell-asus-msi hariç almayız isterse 2 bin lira ucuza olsun demişlerdi.
  20. snowfoxstache

Millenicom Hakkında Bazı Sorular

tamamdır hocam ikna edebilirsem ailemi kullanırım kodu :D çok teşekkürler cevaplar için.
Top Bottom