Neler Yeni

Türktelekom'dan Türknet'e Geçiş Yardım

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Dostlar selamlar türktelekom 2 senelik tahütlü tarifemiz vardı.Ayın 7 veya 8'inde son.Son faturayıda ödedik.Ben az önce türknet'e başvuru yaptım aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.Öncelikle sistemde kurye evinize gelip belgeleri imzalatacak diyor ben ilk defa böyle bir şe duydum normalde biz çıktı alıp imzalaıp kargo ile göndermiyormuyuz ? İkinci sorum belgeler kısmında churn evrağı diyor bizde öyle bir evrak yok ne olduğunu bile bilmiyorum bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim.Diğer sorum evde malum internet var kablolar sağlam kurulum ücreti falan öder miyim ödememek için ne yapabilirim ? Onun dışında hızım 16 mbps yazıor sanırım sonradan yükseltme yapacağım

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
kurye gelecek.
ikinci hakkında fikrim yok.
kurulum ücreti ödemezssiniz diye biliyorum.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Taahhüt bitmeden sakın yapma en az 500 TL ücret çıkarırlar
kaç ay internetin kaldıysa her ayın parasını çıkarıyorlar. mesela 3 ayın kaldı 80tl ödüyorsun 80x3 vereceksin ücret olarak. arkadaşın ödedikleri bitmiş bu yüzden herhangi bir şey ödemeyecek. yanlış bilgilendirme.

arsln444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
muhammed arslan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
kaç ay internetin kaldıysa her ayın parasını çıkarıyorlar. mesela 3 ayın kaldı 80tl ödüyorsun 80x3 vereceksin ücret olarak. arkadaşın ödedikleri bitmiş bu yüzden herhangi bir şey ödemeyecek. yanlış bilgilendirme.
Ben bildiğimi söylüyorum

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
hocam içime korku düştü şimdi kendi internetimde değil ben o tarzda yazdım karışık olmasın diyede teyzeme bağlatçam bide ekstra ücret falan çıkkmaz dimi zaten yani kaldı burda bugünü saymazsak 5 gün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,007
Üyeler
166,467
Son üye
experen
Top Bottom