EmreCntrk
80+
- Katılım
- 29 Haziran 2020
- Mesajlar
- 186
- Reaksiyon skoru
- 54
Alınacak en son internet VodafoneNetVDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
Alınacak en son internet VodafoneNetVDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
Konumuna ve aldığın pakete göre değişir demişsiniz. Ms'i bu cümleye bağlamamışsınız kesinlik bildirmişsiniz. Öyle anlaşılıyor.Okuduğunu anlayabiliyor musun ? İstersen cümlemi ilk okul seviyesine çekeyim.
41ms'in fiber internet için kötü bir gecikme değeri olduğu gerçeği.vodafone kullanıyorum hiçte arkadaşların dedigi gibi sorun yaşamadım neden bu kadar kötülenmiş anlamadım
Alıntıyı görüntüle
Süperonline altyapısı varsa geçebilirsiniz.100 mbps internet kullanıyorum gram ping ve hız düşürme yokVDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
41 ms bu hıza fazlavodafone kullanıyorum hiçte arkadaşların dedigi gibi sorun yaşamadım neden bu kadar kötülenmiş anlamadım
Alıntıyı görüntüle
Milleni daha iyi milleni alın vodafone yerineVDSL bir internet alacağım kullananlar tecrübelerini yazabilir mi? (redbox kullananlar yazmayabilir.)
Konumuna ve aldığın pakete göre değişir demişsiniz. Ms'i bu cümleye bağlamamışsınız kesinlik bildirmişsiniz. Öyle anlaşılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
41ms'in fiber internet için kötü bir gecikme değeri olduğu gerçeği.
hocam beni idare ediyor iyi kötü beterin beteri vardır41 ms bu hıza fazla
hocam beni idare ediyor iyi kötü beterin beteri vardır
superonline adsl kullanıyorum 6-7 yıldır. hızlar ve pingler artık canımı sıkmaya başladı VDSL'e geçmeyi düşünüyorum ama sanırım fiber altyapısını bekleyeceğim ve millenicom alacağım.Süperonline altyapısı varsa geçebilirsiniz.100 mbps internet kullanıyorum gram ping ve hız düşürme yok