Öneri Millenicom'a geçilir mi?

Öğleden sonra tamamen geçiş yapıldı. Daha önce de kullandıklarım arasından en iyisi buydu. Ve geçmeden önce de tüm forum yorumlarını okudum. Haziran ayında genel olarak netspeed'e mı özel bilmiyorum ama kesinti varmış. Şu an Ağustos ayındayız. Yeni yorumlara baktığımda sorun yoktu. Bugün de sorun yok. Teşekkürler yorumunuz için.
hocam 35 ve 100 için en uygun fiyat netspeed de değil mi bence uygun fiyatlı bir ıss arıyorum yakın zamanda zam gelir mi bilginiz var mı

hocam 35 ve 100 için en uygun fiyat netspeed de değil mi bence uygun fiyatlı bir ıss arıyorum yakın zamanda zam gelir mi bilginiz var mı
Hocam evet en uygun netspeed. Hız olarak 329 TL ye 100 mbps çok uygun. (Bu fiyata 35 mbps bile yok.) Daha önce 3 aylık kullanmıştım. En iyi iss lerden biriydi. Ping, kopma gibi hiç sorunum olmadı belki 3 ayda 1 kere olmuştur, hatırlamıyorum. Şimdi tekrar geçtim. Zam konusunda Eylül öncesi tahminimce zam yapılmaz. Çünkü Ağustos ayında zam yapıldı zaten. Netspeed Geçmenizi öneririm. 3 ay kullanıp sonrasında değişirsiniz.

Net işinin de suyu çıktı 310dan 580-700 gibi faturalar çıkarmaya başladılar sanırsın komple alt yapı değiştirdiler de herkese sabit 1000 mbps internet sunuyorlar. İnadım inat her 3-4 ayda bir bende değiştiririm

Net işinin de suyu çıktı 310dan 580-700 gibi faturalar çıkarmaya başladılar sanırsın komple alt yapı değiştirdiler de herkese sabit 1000 mbps internet sunuyorlar. İnadım inat her 3-4 ayda bir bende değiştiririm
Yani kafam rahat olsun ben uğraşamam derseniz Turknet, Türk Telekom (konumunuz iyiyse, dağ, köy falansa bakmayın) veya Kablonet en mantıklısı 12-24 ay sabit fiyat garantisi sunuyorlar. Ama yok ben fazla para vermek istemiyorum derseniz birçok kişi gibi, her 3 ayda bir değişiklik yapmak mantıklı olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,162
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri