Arama sonuçları: *

1. t1k3beratfatih

Kablonet'e nasıl geçilir?

çok degil 4 5 kişi adsl altyapısı var bınada vdsl ve fiber yok oturdugum mah sadece yok diger kalanı ful fiber
  2. t1k3beratfatih

Kablonet'e nasıl geçilir?

vdsl ya da fiber düşünuyoruz apartmana çok mu pahalıya patlar
  3. t1k3beratfatih

Yardım Fiber veya ADSL den vdsl geçmek için nasıl bir yol...

verdiginiz kişi tt müdürü sanırım :D 1718217897 burda siyahla karaladıgı yerler ne oluyor acaba pek bir şey anlayamadım
  4. t1k3beratfatih

şu projeden sorumlu yardımcı tt müdürlügü dimi ? bir de tatlı ne alaka hocam :ROFLMAO:
  5. t1k3beratfatih

süreci izlemeliyim ? türk telekom ya da kablonet 2 sinden birine başvuru yapsam aynı kişiler mi gelir apartmana çekmek için Taşınıyoruz ve oturdugmuz semte ne fiber altyapısı var ne de vdsl şimdi ben bunu başvuru degil de nereye şikayet başvurusuna bulunmam lazım ve benım bunu max...
  6. t1k3beratfatih

ADSL vs VDSL vs Fiber?

babam sagolsun 400 tl turk telekoma verıyoruz YOG TURK TELEKOM BAŞKA FİRMA MI VARMIŞ İNTERENTİ EN İYİ OLAN (forumda gördügüm o fotograf )
  7. t1k3beratfatih

Kampanyalı Tarife Önerisi

türk telekom 3+6 paketleri var tek seferlik alıon 3 +6 kulanıon 6000dk 60gb net 2000sms öyle bişeyerl
  8. t1k3beratfatih

Türknet Gigafiber 199TL

ara sor ben öyle yapardım gerçekse bana nerde yaşadıgnı söyle yanına geliyorum taşınmaya
  9. t1k3beratfatih

DOWNLOAD HIZIM DÜŞÜYOR UPLUOD DÜŞMÜYOR

kaç mb kullanıyorsun ki 1708223338 @alpolojix hocam yardımcı olma şansınız var mı ?
  10. t1k3beratfatih

Öneri turk telekomla sözleşmeyi kesmelimiyim ?

arayıp sorman lazım bizi aradılar biz nerden baksak 12 yıldan beri falan turk telekom kulnıyoruz
  11. t1k3beratfatih

Öneri turk telekomla sözleşmeyi kesmelimiyim ?

arkadaşlar turk telekomla sözleşmemiz bitiyor devam etirsek mı ya da zaten şuan ödedigmiz internet 160 180 tl civarı sözleşmeyi yeniledigimiz de 400tl diyolar (25 ila 35mb indirme ) uyguna önerebileceginiz saglayıcı var mı acaba ? ya da kendi kulandıgınız internet saglayıcısı için bana da...
  12. t1k3beratfatih

Yardım İnternet altyapımın olmadığı gözüküyor ne yapmalıyım?

Muşteri hiztmetlerini ara ordan adresini sorgulatır sonra altyapı çalişması istedigini dile getir olayi anlat işte
  13. t1k3beratfatih

Türk Telekom hız yükselttim ama hala aynı

altyapın var mı ?
Top Bottom