Neler Yeni

Kablonet'e nasıl geçilir?

EsdeathSama

80+ Bronze
Aktif olarak türknet kullanıyorum ve artık bu firmanın abarttığını düşünüyorum fiyatlar son zamla beraber aşırı yüksek. DSL'de 75mbps kablonetin kendi hattında ise 1000mbps altyapım var. Binada fiber kutusu var, ama evimiz eski yani prizden gelen hat kablosu yok bunun yerine bina duvarlarının birinden geçirip odaya bağlıyorlar. (alt komşumdan biliyorum) Bu zahmete değer mi, verdikleri modem iyi mi ve kablonet nasıl bir hizmet sunuyor?
1720176601800.png

+ olarak 200mbps paketi tercih etmeyi düşünüyorum fakat upload ne kadar oluyor acaba, fiyat listesinin yanında yazmıyor nedense?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Yunus
Düşünmeden geç

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
Eğer dediğiniz gibi altyapınız var ise düşünmeden geçmelisiniz.Bizim evde maalesef fiber desteği yok şanslısınız.Eve özel yapmak da çok pahallıya patlar.

Farway

80+ Silver
Kablonet'in kendi altyapısı varsa ülkede en iyi hizmeti veren İSS kablonettir.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
odaya kadar kabloyu çekiyorlar ama baya temiz çalışıyolar. kabloyu kanaldan falan geçirmişlerdi. kapının ustunde doğalgaz borusu var onu delıyolar tornavidayla oradan sokuyolar kabloyu.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Eğer dediğiniz gibi altyapınız var ise düşünmeden geçmelisiniz.Bizim evde maalesef fiber desteği yok şanslısınız.Eve özel yapmak da çok pahallıya patlar.
vdsl ya da fiber düşünuyoruz apartmana çok mu pahalıya patlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
vdsl ya da fiber düşünuyoruz apartmana çok mu pahalıya patlar
knk eğer apartmandakiler ile dilekçe yazıp imzalatıp hatta yeterli kişiye ulaşıp müdürlüğe giderseniz ücretsiz bile yapma imkanınız olabilir. Lakin yeterli kişi sayısı olmaz ve özel altyapı çekmek isterseniz bunu devlet karşılamaz ve Kazım maliyeti altyapı kontrol maliyeti oldukça fazla olacaktır.Bu yazıyı yazarken elektrikler gitti a

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
Eğer çok kalabalık bir aile iseniz vdsl önermem fiber mantıklı olacaktır.
çok degil 4 5 kişi adsl altyapısı var bınada vdsl ve fiber yok oturdugum mah sadece yok diger kalanı ful fiber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom