Neler Yeni

Yardım Fiber veya ADSL den vdsl geçmek için nasıl bir yol...

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
süreci izlemeliyim ? türk telekom ya da kablonet 2 sinden birine başvuru yapsam aynı kişiler mi gelir apartmana çekmek için

Taşınıyoruz ve oturdugmuz semte ne fiber altyapısı var ne de vdsl şimdi ben bunu başvuru degil de nereye şikayet başvurusuna bulunmam lazım ve benım bunu max 1 ay içinde yapmam lazım çunki tek kişinin başvruları dikkate almıyolar diye duymuştum ve piskopkat gibi 100 yakın daire gezip müşteri destek hattına mileti aratırcam GEREKİRSE RÜŞVET VERİCEM ARKADAŞLAR. imza falan topluyorlarmış bana sıra sıra nereye şikayet ve başvuru yapacagım şeylerin yolunu gösterebilirmisiniz acaba ? kendi oturdugum semte çıkıyor çunki fiber ve vdsl hizmeti var.

kablonet sitesinde bile yok :D

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    41.6 KB · Hit: 33
  • Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    17.4 KB · Hit: 37
  • Screenshot_7.png
    Screenshot_7.png
    225.9 KB · Hit: 28

Zexius

80+ Bronze
süreci izlemeliyim ? türk telekom ya da kablonet 2 sinden birine başvuru yapsam aynı kişiler mi gelir apartmana çekmek için

Taşınıyoruz ve oturdugmuz semte ne fiber altyapısı var ne de vdsl şimdi ben bunu başvuru degil de nereye şikayet başvurusuna bulunmam lazım ve benım bunu max 1 ay içinde yapmam lazım çunki tek kişinin başvruları dikkate almıyolar diye duymuştum ve piskopkat gibi 100 yakın daire gezip müşteri destek hattına mileti aratırcam GEREKİRSE RÜŞVET VERİCEM ARKADAŞLAR. imza falan topluyorlarmış bana sıra sıra nereye şikayet ve başvuru yapacagım şeylerin yolunu gösterebilirmisiniz acaba ? kendi oturdugum semte çıkıyor çunki fiber ve vdsl hizmeti var.

Bu konuyu en iyi ben anlarım 1mb ile 16 yıl yaşadım varmı ötesi :D mahalle türü bir yerde yaşıyorsanız ve sokaklarınızda suriyeli doluysa istediğiniz kadar arayın şikayet edin ben daha fiber çektireni görmedim aslında bir nevi haklılarda 1 kişi için getirmek istemiyorlar 1mb ile 16 sene yaşadım şuan site tarzında nezih kaliteli insanlarla bulunan bir ortamda yaşıyorum site yapıldı yapıldıktan 1 2 sene sonra hemen fiber geldi muhtemelen sizde şuan eski evimde ki gibi yerde yaşıyorsunuz allah sabır versin reis.

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar

Kimi kime şikayet edeceksin?
Cimer den artık şikayet edilmiyor. Btk dan yapacaksın şikayet ama hiçbir sonuç alamayacaksin.
Bu aylarda artık telekom ekipleri fiber altyapi için başvurular ve yeni yapilan binalara altyapi cekmek icin kazmaya basladilar. Dilekce versen bile projeye dahil etmezler.
En güzeli bir dilekce yaz ve site sakinlerinin imzasini al.
Direkt telekom müdürü yada projeden sorumlu yardımcısının yanına çık. Bir de tatlı yaptır :) Şaka değil ancak öyle çok hızlı sonuç alırsın

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren

Bu konudan yardım alabilirsin.

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En güzeli bir dilekce yaz ve site sakinlerinin imzasini al.
Direkt telekom müdürü yada projeden sorumlu yardımcısının yanına çık. Bir de tatlı yaptır :) Şaka değil ancak öyle çok hızlı sonuç alırsın
şu projeden sorumlu yardımcı tt müdürlügü dimi ?
bir de tatlı ne alaka hocam :ROFLMAO:

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
şu projeden sorumlu yardımcı tt müdürlügü dimi ?
bir de tatlı ne alaka hocam :ROFLMAO:
50 yaşındaki apartmana fiber getirmek için 2 sene öncesinin parasıyla 1.000 TL ye kaliteli bir hediye almıştım :):)
Benim adresi araya sıkıştırdı sağolsun :)

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
876
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
50 yaşındaki apartmana fiber getirmek için 2 sene öncesinin parasıyla 1.000 TL ye kaliteli bir hediye almıştım :):)
Benim adresi araya sıkıştırdı sağolsun :)
verdiginiz kişi tt müdürü sanırım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konudan yardım alabilirsin.
burda siyahla karaladıgı yerler ne oluyor acaba pek bir şey anlayamadım

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç