Arama sonuçları: *

1. tamtam

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Kaç aydır millenidesin?
  2. tamtam

Netspeed önerir misiniz?

Fena değildi ama son yaptıkları bakımla internetimin anasını ağlatınca milleni ye geçtim ben yıl başında. (türknetin ağ kalitesi netspeed den daha iyi)
  3. tamtam

Turknet-milenicom-netspeed hangisi daha iyi

3 ünü de kullandım, suan milleni deyim. kesinlikle türknet diyorum.
  4. tamtam

Millenicom için davet kodu istiyorum

Millenicoma geçiyorum. Biriniz davet kodunu paylaşır mı ?
  5. tamtam

Yardım Shitspeed aşırı düşük hız

Aralık ortasında yaptıkları "bAkIm OnArIm"dan sonra shitspeed sağlayıcısı bana çok düşük indirme hızları vermeye başladı.(0-3 mbps arası). Destek talebi oluşturuyorum bir süre sonra (tam süreyi bilmiyorum) sorununuzu çözdük diye talebi kapatıyorlar ama çok geçmeden yine aynı. Arada düzeliyor...
  6. tamtam

Fiber Düşük Ping İSS Önerisi

Lan bende de aynısı var. 35 lik vdsl tek fark. 3 hafta önce bi bAkIm OnArIm yaptılar, sonra internet mantar oldu.
  7. tamtam

Comnet verileri sızmış

Breached galiba lan burası. Orayı fbi kontrol ediyordu bildiğim kadarıyla. Başlarındaki pompompurin isimli s2k yakalanınca kapandılar diye hatırlıyorum.
  8. tamtam

Comnet verileri sızmış

forumun linki varmı(resimdeki)
  9. tamtam

internette yavaşlık mı var

9la 12 arası var bendede bazen hızım yarısı bazen ping jitter 1.5 katı, birkaç katı falan.//netspeed bikaç gündür böyle, oyundfa çıldıroyrum
  10. tamtam

Millenicom'lulara sorularım var

Millenicom'luların bulunduğu gruplar vs varmı? Onlara birkaç sorum olacaktı.
  11. tamtam

Yardım Hangi sağlayıcıya geçmeliyim

comnet in müşteri hizmetini arayıp alıcağım hızı sorgulatmaya çalıştım, başvuru ekranında ilerlememi söylediler(resim) . geçiş mümkünse geçiş sağlanırmış. başvururken hali hazırda internet hizmeti aldığımı söyleyen kutuyu işaretlemeliymişim. geçiş yapmaya uygunsa geçiş sağlanırmış, altyapımın...
  12. tamtam

sağlayıcının sitesinden sorguluyorum adresimle. aradığımda müşteri temsilciside aynı şeyi yapmayacakmı 1654866247 bende aynı şeyi düşünüyorum
  13. tamtam

konum: istanbul/beylikdüzü 3-4 senedir türknet kullanıyorum. 35/6 lık paket. 130 tl ödüyorum. fiyattan dolayı sağlayıcı değiştirmeyi düşünüyorum. Altyapım 80 mbps e kadar destekliyor görünüyor. Aynı bantgenişliğinde interneti netspeed 125'e, millenicom 110'a sağlayabiliyor görünüyor. comnet...
  14. tamtam

Yardım Türknet hız normal modemde ms var

BELKİ bir şey gösterir, modeminin arayüzünde benim ss aldığım gibi bir kısım var. oranın bi fotosunu bizimle paylaşırmısın? //her modemde aynı yerde veya kolayda olmayabiliyor o kısım, nasıl bulunduğuna netten bakman gerekebilir.
  15. tamtam

Yardım Türknet hız normal modemde ms var

Bende bi sıkıntı yok. 3.5 senedir türknetliyim ping vs de normal paket 35/3+2
  16. tamtam

Türknet in garip bildirimi

onlara sorsan bunu?
  17. tamtam

merhaba beyler size internet hakkında birkaç sorum olacak .

29 mbps fena değil ancak port yok. bu bir sorun değilmi
Top Bottom