Sebastian Szymanski
80+ Silver
Netsppedde altyapı sorguladığıdma karşıma bu çıktı ve anlamadım 29 mbps iyi mi? ?
türktelekom altyapısını nasıl sorgularım?
nasıl yani anlamaıdm port ne işe yarıyor29 mbps fena değil ancak port yok. bu bir sorun değilmi
sana tt gizli ajanını çağırıyorum @alpolojixAlıntıyı görüntüle
Netsppedde altyapı sorguladığıdma karşıma bu çıktı ve anlamadım 29 mbps iyi mi? ?
türktelekom altyapısını nasıl sorgularım?
port ne işe yarıyor29 mbps fena değil ancak port yok. bu bir sorun değilmi
ücret ödeniyormu şuan türktleekom kullanıyorum onu kullanamzmıyımKk senin binanda senin evine internet çekilebilmesi için boşluk yok kutunun değiştirilmesi ya da yeni port açılması lazım
Şu an internetiniz varsa Türktelekomu ara de ki ben ne kadar hız alıyorum ne yapabilirm sana bilgi versinler.ücret ödeniyormu şuan türktleekom kullanıyorum onu kullanamzmıyım
knk türktlekomdan hiç memnun değilim ben başka internete geçmek istiyorum turknet altyapım yok netspeed 29 mbps diyor ama port yok yani türktlekom portu ile netspeed portu farkedermiŞu an internetiniz varsa Türktelekomu ara de ki ben ne kadar hız alıyorum ne yapabilirm sana bilgi versinler.
Evet farkeder, çümkü port yoksa internette yok demek.knk türktlekomdan hiç memnun değilim ben başka internete geçmek istiyorum turknet altyapım yok netspeed 29 mbps diyor ama port yok yani türktlekom portu ile netspeed portu farkedermi
millenciomda benim apartman gözükmüyorBulunduğunuz adreste port yok eğer internet kullanıyorsanız aktarım yapmalısınız bu arada NetSpeed yerine Millenicom'a geçin.
Gözükmesi gerek dikkatli bakın. Gözükmese bile internet bağlatamayacağınız anlamına gelmez. Eğer ki gözükmüyorsa müşteri hizmetlerinden bilgileri öğrenebilirsiniz.millenciomda benim apartman gözükmüyor