Arama sonuçları: *

1. tccc

Köyde fiber - hızlı İnternet

. alırken ikisinide bu şekil yazmıştım belki altyapı vb ile alakalıdır ama ben birdaha tercih etmem aşırı derecede fazla seyahat ediliyorsa seçilebilir ama
  2. tccc

Köyde fiber - hızlı İnternet

bende 2 seneden fazla süre turkcell superbox kullandım hatta birkaç konuda açmıştım internet cidden berbattı verdiğim fiyat 160 tl civarıydı daha sonra yenilemek istediğimde 300 tl civarı olduğunu öğrendim ve superonline geçtim superonline 105 tl ve kat ve kat daha iyi superboxun tek iyi...
  3. tccc

Gibirnet internet sorunu

çokta memnun değilsin ama şimdi
  4. tccc

Gibirnet internet sorunu

ilk defa duydum gibirnet
  5. tccc

Hangi internet saglayicisini secmeliyim?

zamanında konu açtığımda birtek o ikisi yazılıyordu güzeldir herhalde ikiside
  6. tccc

Hangi internet saglayicisini secmeliyim?

türkneti ve millenicomu her kullanan öneriyor
  7. tccc

Yardım 70 mbps İnternet kaç liradır

en ucuzu türknette var ama önce alacağın sağlayıcının sitesinden altyapını sorgula
  8. tccc

fiber de kaç mbps alabilirim?

altyapını sorgula internette hangi sağlayıcıyı alacaksan onun sitesinden
  9. tccc

Türk Telekom fiber için gelen verdiği teklif

ara söyle bunu
  10. tccc

Türk Telekom fiber için gelen verdiği teklif

binada yeteri kadar kullanıcı yok demek istemişler herhalde min sınır 10 dur
  11. tccc

Öneri Mahalleye fiber geliyor galiba, hangi firmayı önerirsiniz ?

millenicom ve türknet çok öneren duydum
  12. tccc

En memnun kaldığınız ıss

şuan turkcell kullanıyorum altyapı olmadığı için 20 5 ama siteye altyapı gelecekmiş gelince türknete geçeceğim
  13. tccc

Upload 0 alıyorum telefonumda upload alıyorum

telefonda benim dowloand upload çok daha fazla oluyor bilgisayardan
  14. tccc

Türknet vs Türk Telekom vs Turkcell

tamamen altyapınla ilgili hemen hemen her internet sağlayıcının sitesinde altyapı sorgulama var oradan sorgulayabilirsin adres çıkmazsa (benimki çıkmamıştı) arayarak sorabilirsin
  15. tccc

Hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim ?

tamamen altyapınıza bağlı ama dedikleri gibi altyapı varsa türknet millenicom iyidir
  16. tccc

Hangi operatörü kullanmaliyim

arakdaşlarında dediği gibi altyapın hangisine müsaitse ama millenşcom ve türknet güzel diye duyuyorum her yerden
  17. tccc

İnternet Hızım 3 Katına Çıktı

valla bir türkneti arayın derim hiç görmemiştim bu kadar yavaşını bir sıkıntı var herhalde
  18. tccc

Türk Telekom Fiber Altyapısı

cidden ilgimi çekti 95 tl ye 50 mbps çok iyi 1622451891 birde türk telekom altapısında türknet veya millenicom kullansam türk telekomdan daha mı kötü performans verir aynı mı
  19. tccc

internetten en iyi internetler listesinde baktığımda başta türknet vardı doğrumudur
  20. tccc

türk telekom sitemize fiber altyapısı döşeyecekmiş ama heryerden türk telekom çok kötü diye şeyler duyuyorum bir aralar bir arakdaş türk telekom altyapısında başka internetlerde kullanılabiliyor demişti kullanılabiliyorsa hangi internetler kullanılmıyorsa türk telekom fiber nasıldır fiber...
Top Bottom