Fiber icin millenicom onerilmez vdsl icin millenicom turknet gifafiber alirsa ,900 dow 10 upload falan gorur arkadasmillenicom ve türknet çok öneren duydum
Mahalleye altyapıyı getiren firmanın bir önemi var mı ? Yani TürkTelekom getirdiyse ondan başka alabiliyor muyuz ?millenicom ve türknet çok öneren duydum
Peki o paketin fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ?Fiber icin millenicom onerilmez vdsl icin millenicom turknet gifafiber alirsa ,900 dow 10 upload falan gorur arkadas
alırsın ama türktelekomun verdiği hizmet kadar faydalanırsınMahalleye altyapıyı getiren firmanın bir önemi var mı ? Yani TürkTelekom getirdiyse ondan başka alabiliyor muyuz ?
Turknet altyapi sorgulamada gigafiber cikarsa turknet sec ama derlerse 100mbps fibersiz turknet sec gitsin milleni 100mbps baya pahali turknete göreMahalleye altyapıyı getiren firmanın bir önemi var mı ? Yani TürkTelekom getirdiyse ondan başka alabiliyor muyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki o paketin fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ?
pahalıdır knk 100 tl falan değildir genellikle firmalar kullanırMahalleye altyapıyı getiren firmanın bir önemi var mı ? Yani TürkTelekom getirdiyse ondan başka alabiliyor muyuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki o paketin fiyatı hakkında bir bilginiz var mı ?
Ne alaka dostum turknet turktelekom altyapisiylada gigafiber satiyor bildigim kadariyla. Millenide turktelekom kullaniyor ama daha iyi hizmet veriyoralırsın ama türktelekomun verdiği hizmet kadar faydalanırsın
pahalıdır knk 100 TL falan değildir genellikle firmalar kullanır
tek fiyat sahip olduğu için türknetHer halükarda TürkNet daha iyi yani ?