Neler Yeni

Köyde fiber - hızlı İnternet

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Yaşadığım yer köy denebilir aslında. Şehrin bitişiği ama işte şehirdeki gibi buraya fiber altyapı falan yapmıyorlar. Hatta şuan buraya tek İnternet veren Türktelekom o da Max 16mbps. Acaba herhangi bir yolla daha yüksek bir hız almam mümkün mü. Böyle superbox taşınabilir kutular falan varmış işe yarar mı onlar. Teşekkür ederim 🙂

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Yakında vodofone veya türkcell baz istasyonu varsa box lar işe yarar ama yoğunluk olduğunda çok kötü oluyorlar.

KANDOOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Furkan Kandemir
Knk çok pahalı bir yol var da köyde sürekli yaşıyosan belki denenebilir starlink diye bir şey var şu elon muskın projesi türkiyeye ne kadar destek oluyolar veya proje ne kadar gelişti bilmiyorum araştırırsın projeyi özetlersem kablolarla değil uydularla internet erişimi sağlayan bir proje 99dolar aylık ücret miydi fiyatlara bakarsın ama asıl sorun bir de uydu için anten(anten değil de başka bişey:)) alcaksın o da baya pahalı 500dolar mı ne bakarsın fiyatlara köyde sağlam para kazanıyosan yapılabilir hızı iyi diyollaaa

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
Selam. Yaşadığım yer köy denebilir aslında. Şehrin bitişiği ama işte şehirdeki gibi buraya fiber altyapı falan yapmıyorlar. Hatta şuan buraya tek İnternet veren Türktelekom o da Max 16mbps. Acaba herhangi bir yolla daha yüksek bir hız almam mümkün mü. Böyle superbox taşınabilir kutular falan varmış işe yarar mı onlar. Teşekkür ederim 🙂
Hocam 2 sene Turkcell Superbox Kullandım.
20/5 Paket ayda 120 TL.
Aşırı mükemmel bir şey
Hayatımda kullandığım en iyi hizmetti turkcell superbox
Kaç cihaz bağlarsan bağla 20 den aşağı düşmüyor.
Ben 2 sene boyunca inanılmaz mükemmel harika bir hizmet aldım bu superbox dan.
Kutu düşünüyorsan Superbox çok güzel bir seçenek.
Şimdi ne kadar bilmiyorum

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
1 sene süperbox kullandım. 1 kere bile oyunlarda Ping çıkmadı. R6, rocket league, Csgo oynadım. Normal kablolu altyapıdan daha iyi Ping değerleri verdi.

En İyi Cevap
3
Hocam superbox bulunduğunuz bölgedeki yoğunluğa bağlı eğer yoğun değilse güzel bir hizmet alabilirsiniz ancak fiyatları şu an aşırı zamlandı ve 2 yıl taahhütlü.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
Hocam 2 sene Turkcell Superbox Kullandım.
20/5 Paket ayda 120 TL.
Aşırı mükemmel bir şey
Hayatımda kullandığım en iyi hizmetti turkcell superbox
Kaç cihaz bağlarsan bağla 20 den aşağı düşmüyor.
Ben 2 sene boyunca inanılmaz mükemmel harika bir hizmet aldım bu superbox dan.
Kutu düşünüyorsan Superbox çok güzel bir seçenek.
Şimdi ne kadar bilmiyorum
bende 2 seneden fazla süre turkcell superbox kullandım hatta birkaç konuda açmıştım internet cidden berbattı verdiğim fiyat 160 tl civarıydı daha sonra yenilemek istediğimde 300 tl civarı olduğunu öğrendim ve superonline geçtim superonline 105 tl ve kat ve kat daha iyi superboxun tek iyi özelliği taşınabilmesi onun dışında ben asla tercih etmezdim

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,133
İsim
.
bende 2 seneden fazla süre turkcell superbox kullandım hatta birkaç konuda açmıştım internet cidden berbattı verdiğim fiyat 160 TL civarıydı daha sonra yenilemek istediğimde 300 TL civarı olduğunu öğrendim ve superonline geçtim superonline 105 TL ve kat ve kat daha iyi superboxun tek iyi özelliği taşınabilmesi onun dışında ben asla tercih etmezdim
Ben hayatımda bu kadar iyi bir internet kullanmadım hocam.
Size o kadar söylüyorum.
5 Sene kadar Turknet kullandım.
O da iyiydi.
Aşırı iyiydi hocam bana verilen hizmet.
Köyde de denedim hiçbir şekilde 20 nin altına düşmedi
Şehir dışında da denedim aynı şekilde 20 nin altına düşmedi
Bu güne kadar kullandığım en iyi internetti superbox.
Ping de 50 yi geçmiyordu.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
bende 2 seneden fazla süre turkcell superbox kullandım hatta birkaç konuda açmıştım internet cidden berbattı verdiğim fiyat 160 TL civarıydı daha sonra yenilemek istediğimde 300 TL civarı olduğunu öğrendim ve superonline geçtim superonline 105 TL ve kat ve kat daha iyi superboxun tek iyi özelliği taşınabilmesi onun dışında ben asla tercih etmezdim
Baz istasyonu uzaklığı ile ilgili olabilir hocam. Ben telefondan normalde evden hız testi yaptığımda 200 ve üzeri hızlar alırken. 2 mahalle ilerde oturan arkadaşımın evinde telefon bile çekmiyor.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
1633766920366.png

.
1633766937965.png

alırken ikisinide bu şekil yazmıştım belki altyapı vb ile alakalıdır ama ben birdaha tercih etmem aşırı derecede fazla seyahat ediliyorsa seçilebilir ama

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Adam işin piri olmuş ya
2008 yılında 56k modem ıle başladı serıven sonra 2010 yılında 1 mbps adsl oldu 2012 yılında 8 mbps adsl oldu. ben köyden ilçeye taşındım kımse şikayet ıtmemış yazmamış etmemış tum kmşu köyler vdsl olmuş bızı unutmuşlar bu sene temmuzdan gerı dondum savas yenıden basladı :)))

2022 takvımıne ekletırecektım kastamonu bozkurtta sel felaketı oldu butun butce oraya aktarıldı denıldı.
kaymakam beledıye baskanı mılletvekılı hepsıne yazdım aradım telekom muduru 2022 ıkıncı ceyregı ıçın ınceleme yapılacak orda onay gelırse 2023 kadar ınternetın vdsl olur denıldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
eray ahmet
2008 yılında 56k modem ıle başladı serıven sonra 2010 yılında 1 mbps adsl oldu 2012 yılında 8 mbps adsl oldu. ben köyden ilçeye taşındım kımse şikayet ıtmemış yazmamış etmemış tum kmşu köyler vdsl olmuş bızı unutmuşlar bu sene temmuzdan gerı dondum savas yenıden basladı :)))

2022 takvımıne ekletırecektım kastamonu bozkurtta sel felaketı oldu butun butce oraya aktarıldı denıldı.
kaymakam beledıye baskanı mılletvekılı hepsıne yazdım aradım telekom muduru 2022 ıkıncı ceyregı ıçın ınceleme yapılacak orda onay gelırse 2023 kadar ınternetın vdsl olur denıldı
emek kokuyor be

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Bende 10 yıldır 8mbps hız ile kullanıyordum. Hem de Ankara Keçiören' de. Evim Kızılay'a 10km.
Kaç kere Türk Telekom ilçeye gittim. En son gidişimde dayanamayıp bana bütün maliyetleri anlattılar, işte hangi cihazları kullandıklarını falan.
2020 planlarında bizim evin olmadığını da söylemişlerdi. Sonra 2020'nin yaz ayında bir anda sokakta fiber geçtiğini ama binalara çekilmediğini öğrendim. Yönetici ile konuşarak 2020'nin Eylül ayında daireye kadar fiber ile hizmetimiz geldi.
Bu olaydan tam 1 yıl sonra da Turkcell Süperonline fiber geldi. 1 hafta önce de Türknet Ankara gigafiber projesinde bizim bölgenin pilot bölge seçilmiş olduğunu öğrendim. Türknet'e sorduğumda ise 2021 yılının sonuna kadar geleceğini söylediler. [Bilmeyenler için söyleyeyim Türknet 1000mbsp downlad 1000mbs upload hızı 99tl'ye veriyor.]
Ben açıkçası umudu kesip 2019 yılında Turkcell Superbox 99tl'lik 10/10 sınırsız internetini almıştım çünkü kaboluda altyapıda uploadım 0.7 idi. Hiçbir online oyunu oynayamaz hale gelmiştim. Kaç defa telekomdan gelip baktılar hepsinin ortak cevabı binanınız maksimum bu hızı destekliyor oluyordu.

Ya VDSL bile yoktu.

Sonradan zam gelince kara kara düşünmeye başlamıştım. Çünkü tarifem 99tl'den bir anda 199tl'ye çıkmıştı. Tam o anda fiber geldi :).
Yani dostlar yaklaşık 1,5 senede internet hızım 7'den 100'e Türknet ile de 1000mbs'ye çıkacak İnşAllah.
Umudunuzu kaybetmeyin...
Keşke benimde böyle olsa biz buna kardeşimle türk telekom ile savaşmak diyoruz sen kazanmışsın :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom