Arama sonuçları: *

1. T

türk telekom fiber nasıl

rus ruleti
  2. T

Kablonet US ışığı mavi yanıyor?

Sebebi nedir anlamı nedir arkadaşlar arada bir net gidip geliyor kabloneti arıyorum meşgul :D
  3. T

Alt yapım kötü Redbox veya Superbox almalımıyım?

eğer oturduğunuz yerde mobil veri iyi çekmiyorsa redbox veyahut superbox size bir fayda sağlamayacaktır. abimler superbox kullanıyor ve memnun değiller sürekli ping sorunu var ve fiyatı maalesef çok fazla.
  4. T

Upload hızım belli süre sonra düşüyor?

modemi açıp kapatmaktan bahsediyorum hocam
  5. T

nasıl yapacağım?
  6. T

Merhaba, kablonet kullanıcısıyım 100/5 internet hızım var fakat hız testinde uploadım 2.5 civarlarında geziyor modemi resetleyince düzeliyor 3 4 saat sonra tekrar düşüyor bunun nedeni nedir nasıl çözerim yardımcı olur musunuz?
  7. T

Ekran Kartından mı, İşlemciden mi yayın yapmalıyım?

yanıtlarınız için teşekkkürler arkadaşlar.
  8. T

Ekran Kartından mı, İşlemciden mi yayın yapmalıyım?

Merhabalar, 100Mbps download 5Mbps upload hızına sahibim upload tarafında 4.7 gibi bir değer alıyorum. Twitch yayınlarına başlamak istiyorum sistemim R5 1600 AF RX 470 8 GB 16 GB RAM bitrate hızı takip ettiğime göre 4500-4100 arası değişiyor. Sorum şu hangi parçadan yayın yapmalıyım? İşlemciden...
  9. T

Upload hızım düşük çıkıyor?

hocam modemi resledim upload 4.3e çıktı 1612679016 hayır anlamadığım şu ankara serverinde tam hızımı alıyorum antalyada yaşıyorum antalya serverinde upload 2.5 çıkıyor modem resledim şuan 4.3e çıktı 1612679094 şuan 4.9 çıktı
  10. T

Upload hızım düşük çıkıyor?

Arkadaşlar merhaba KabloNet 100 güldüren kampanya kullanıcısıyım internet paketi değerlerim 100/5 mbps twitchte yayın açmak istiyordum gece biraz uğraştım fakat bitrateyi takip ediyorum sürekli çakılıyor sonra geri çıkıyor ve bu drop yapıyor. speedtest.net de hız testi yaparken en yakın serveri...
  11. T

KabloNet fiber ile bir şey indirirken ping çıkıyor?

kaça sınırlandırmamı önerirsiniz internet günün 17 saati 100mbps ve o saatlerde indirme yapıyorum genelde ve sanıyede 11.5-12mb arası bir indirme sunuyor bana
  12. T

KabloNet fiber ile bir şey indirirken ping çıkıyor?

Arkadaşlar merhaba 4 gün önce kablonete geçtim ama bir şey indirmeye koyduğum zaman lolde 30 ms alıyorum 100e fırlıyor superonline fiber kullanıcısıydım superonlinede hiç böyle olmazdı ping oynamazdı bile kablonette neden böyle?
  13. T

Kablonet hakkında birkaç sorum var yardımcı olur musunuz?

Merhabalar, dün itibari ile Kablonet'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Sorum şu: Eskiden Superonline fiber kullanıyordum fakat fiyat gereği geçtim Kablonet'e ve LoL'de 25 ms alırken Kablonet'de 30 35 ms arası alıyorum CS:GO'da 55 60 arası alırken 68-76 arası alıyorum. Superonline'de G-pon cihazına...
  14. T

Kablonet ping değeri?

arkadaşlar merhaba eskiden superonline 100mbps paketten bugün kablonet 100 mbps geçtikte discordda 70 ms alırken şuan 102 103 alıyorum lolde 25 26 ms 35 36da geziyor bu normalmıdır?
  15. T

Superonline ve Kablonet altyapım var nereye geçmeliyim?

son zamanlarda kesinti dalgalanma ping gibi şikayetler duydum kablonet hakkında bu sorunlar çözüldü mü?
  16. T

nasıl anlayamadım 19 ile 24 arası 25 mbps sonra full 100 mü?
  17. T

Arkadaşlar 100 mbps bir internet istiyorum binamda superonline ve kablonet altyapısı var gönlümden fiyat olarak kablonet geçiyor 100 güldüren kampanyayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir paket var mı mümkünse kablonet vodafone filan olsun. Birde kablonet iyi mi?
Top Bottom