Neler Yeni

Superonline ve Kablonet altyapım var nereye geçmeliyim?

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Arkadaşlar 100 mbps bir internet istiyorum binamda superonline ve kablonet altyapısı var gönlümden fiyat olarak kablonet geçiyor 100 güldüren kampanyayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir paket var mı mümkünse kablonet vodafone filan olsun. Birde kablonet iyi mi?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar 100 mbps bir internet istiyorum binamda superonline ve kablonet altyapısı var gönlümden fiyat olarak kablonet geçiyor 100 güldüren kampanyayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir paket var mı mümkünse kablonet vodafone filan olsun. Birde kablonet iyi mi?
12 senedir kablonet kullanıyoruz bir sıkıntısını görmedim sadece saat 19:00 ile 24:00 arası 100mbps 25 30 mbps ye düşüyor sonra full 100mbps ben kabloneti öneririm şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırsam superonline da bazı paketlerinde kablonet gibi belli saatler arası hızı düşürüyordu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kablonetle süperonline altyapılar çok iyi o yüzden tercih size kalmış. Tarife atayım.
100mbpsliğide var.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
12 senedir kablonet kullanıyoruz bir sıkıntısını görmedim sadece saat 19:00 ile 24:00 arası 100mbps 25 30 mbps ye düşüyor sonra full 100mbps ben kabloneti öneririm şahsen

sanırsam superonline da bazı paketlerinde kablonet gibi belli saatler arası hızı düşürüyordu
nasıl anlayamadım 19 ile 24 arası 25 mbps sonra full 100 mü?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
nasıl anlayamadım 19 ile 24 arası 25 mbps sonra full 100 mü?
aynen gecede gündüzde

paket zaten öyle sunuluyor herhangi bir sorun değil

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
biz 2tv+ mevcut müşterilere özel olan yüz güldüren pakete 86 TL veriyoruz bence ideal
Çok iyiymiş bizde Kablonet altyapısı var 19-24 arası hız düşüşü bana fark etmez zaten Türk Telekom tarifem ile hep 24 Mbps :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Çok iyiymiş bizde Kablonet altyapısı var 19-24 arası hız düşüşü bana fark etmez zaten Türk Telekom tarifem ile hep 24 Mbps :D
aynen bizde 25mbps ye 65 tl ödüyorduk sonra bizim tahhüt bitti dedilerki 20 tl daha verip 100mbps yapmak istermisiniz diye bizde kabul ettik zaten hız düşüklüğüde beni etkilemiyor istediğim oyun max 2 3 saatte iniyor :D

Ekran Alıntısı.PNG

ilk faturayı buldumda 7tl ye heralde kulağımıza internet diye fısıldamışlar :D

Son düzenleme:

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kablonet öneririm kesinlikle
eskiden kullanıyordum ve inanılmazdı
bazı sebeplerden ötürü türk telekom a geçtim pişmanım :(

BlueLabels

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,016
İsim
Kaira Bilgic
Superonline yıllardır kullanırım bir sıkıntısını görmedim

Kablonet

80+
Merhaba,
Türksat altyapısının olduğu bir adreste Turkcell'in kendi altyapısı yoksa zaten Kablonet üzerinden internet hizmeti verecektir. O yüzden Kablonet'i direk tercih edebilirsin. Ayrıca kampanya konusunda en çok satan Yüz Güldüren Kampanyası var. En karlı ve tercih edilebilir gözüküyor. Kampanyaları incelemek için: Kablonet adresinden ulaşabilirsin.

Son düzenleme:

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Merhaba,
Türksat altyapısının olduğu bir adreste Turkcell'in kendi altyapısı yoksa zaten Kablonet üzerinden internet hizmeti verecektir. O yüzden Kablonet'i direk tercih edebilirsin. Ayrıca kampanya konusunda en çok satan Yüz Güldüren Kampanyası var. En karlı ve tercih edilebilir gözüküyor. Kampanyaları incelemek için: https://www.kablonet.net/internet adresinden ulaşabilirsin.
son zamanlarda kesinti dalgalanma ping gibi şikayetler duydum kablonet hakkında bu sorunlar çözüldü mü?

Top Bottom