rus ruletitürk telekom sitemize fiber internet getirecekmiş ama türk telekomun çok kötü olduğunu duyuyorum size türk telekom fiber intenret kötü müdür
rus ruletitürk telekom sitemize fiber internet getirecekmiş ama türk telekomun çok kötü olduğunu duyuyorum size türk telekom fiber intenret kötü müdür
ttnet kullanmıyorum. O nereden çıktıaman ttnetkullanmayın çok yavaş ve pahalı. türk telekom fiber iyi olsada fiyatı beter
Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.adsl kullanıyorum pek iyi değil ( zaten adsl eski bir altyapı ) ama müşteri desteği bir tık iyi
Hızına göre fiyatları uçuk ama fiber iyidir yatürk telekom sitemize fiber internet getirecekmiş ama türk telekomun çok kötü olduğunu duyuyorum size türk telekom fiber intenret kötü müdür
çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilememttnet kullanmıyorum. O nereden çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.
1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyorçoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem
Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor
d smart kullandım 2 sene müşteri temsilcisi ping ne onu bilmiyodu oyuna giremiyorum dedim internneten internetin yetmiyosa girmiceksin falan dediler müşteri hizmeti 0Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.