Neler Yeni

türk telekom fiber nasıl

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
aman ttnetkullanmayın çok yavaş ve pahalı. türk telekom fiber iyi olsada fiyatı beter
ttnet kullanmıyorum. O nereden çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

adsl kullanıyorum pek iyi değil ( zaten adsl eski bir altyapı ) ama müşteri desteği bir tık iyi
Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.

Komando41.

80+ Silver
ttnet kullanmıyorum. O nereden çıktı

Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.
çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem

çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem
1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796

1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor
Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.

Komando41.

80+ Silver
Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.
d smart kullandım 2 sene müşteri temsilcisi ping ne onu bilmiyodu oyuna giremiyorum dedim internneten internetin yetmiyosa girmiceksin falan dediler müşteri hizmeti 0

Osmanbayirr

80+ Bronze
Türkiye internetin geniş özeti

En yavaş Ve En pahalı internet

itsberatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berat Yanar
valla türk telekom fiber kullanıyorum, kalitesinden memnunum hızda bir düşüş vs. olmadı ama diğer servis sağlayıcılara göre türk telekomun paketleri tuzlu bir fiyata sahip

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
türk telekomun altyapısında türknet vb kullanılabiliyor mu?

Top Bottom