türk telekom fiber nasıl

tccc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
türk telekom sitemize fiber internet getirecekmiş ama türk telekomun çok kötü olduğunu duyuyorum size türk telekom fiber intenret kötü müdür

Kötülükten çok aşırı pahalı, fiyatına göre çok az hız veriyor.

türk telekom sitemize fiber internet getirecekmiş ama türk telekomun çok kötü olduğunu duyuyorum size türk telekom fiber intenret kötü müdür
Türk telekom fiber hızları iyidir fakat fiyatına göre kötü. Millenicom, türknet, netspeed gibi firmalar tt altyapısını kullanıyor ve daha tercih edilebilir fiyatlar sunuyor.

Kötü olduğundan değil gereksiz pahalılar kasım ayında sözleşmem bitiyor bir daha Türk Telekomun kapısının önünden geçmem.

Millenicom kullanıyorum TTnet altyapısı ile 66 mbps alabiliyordum. 95₺/ay olarak 50/8 paket kullanıyorum. TTnet almak yerine bu tarz firmaları kullanmayı deneyebilirsin.

1621775527166.png

Başka fiber yoksa Türknet alırsın 100/8 hızı 85 liraya veriyor TT fiber üzerinden ama umarım altyapınız iyi olur bizimki gibi sorun çıkarmaz.

adsl kullanıyorum pek iyi değil ( zaten adsl eski bir altyapı ) ama müşteri desteği bir tık iyi

Geri