türk telekom fiber nasıl

aman ttnetkullanmayın çok yavaş ve pahalı. türk telekom fiber iyi olsada fiyatı beter
ttnet kullanmıyorum. O nereden çıktı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adsl kullanıyorum pek iyi değil ( zaten adsl eski bir altyapı ) ama müşteri desteği bir tık iyi
Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.

ttnet kullanmıyorum. O nereden çıktı

Başka ISS'lerin müşteri desteğini gördüğünüzü sanmıyorum eğer ttnet müşteri hizmetlerine iyi diyorsanız.
çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem

çoğu kişi menmun değil ama ben çok sıkıntı yaşamadım iyi bir şekilde yardımcı oldular başkalarının görüşlerine göre yorum yapmıyorum bana yardımcı oldular size olmadılarsa bilemem
1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor

1 tane sorun yaşadım baya yardımcı oldular şuanlık sıkıntım yok ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor
Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.

Diğer firmalara kıyasla çok kötüler emin olun. Müşteri hizmetlerinde upload'ın ne olduğunu bilmeyen mi dersin, paketlerinden haberi olmayan mı dersin, altyapının ne olduğunu bilmeyen mi dersin hepsi var.
d smart kullandım 2 sene müşteri temsilcisi ping ne onu bilmiyodu oyuna giremiyorum dedim internneten internetin yetmiyosa girmiceksin falan dediler müşteri hizmeti 0

Türkiye internetin geniş özeti

En yavaş Ve En pahalı internet

valla türk telekom fiber kullanıyorum, kalitesinden memnunum hızda bir düşüş vs. olmadı ama diğer servis sağlayıcılara göre türk telekomun paketleri tuzlu bir fiyata sahip

türk telekomun altyapısında türknet vb kullanılabiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,196
Üyeler
192,641
Son üye
kante
Geri