Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Turknet Gigabit İnternet Var Ancak Kablo ile max 100 Mbps alıyorum

aynen bende ürünleri genelde amazondan alıyorum öneri için de sağol
  2. wizarDürüm

eyvallah hocam çok yardımcı oldun valla teşekkür ederim
  3. wizarDürüm

8-10m yeterli oluyor 1668616678 cat 6 aldık sözde 1gbps iletiyor diye kolpa çıktı o yüzden sordum... 1668616714 bizde o yollardan geçtik inşallah sana da böyle nasip olur
  4. wizarDürüm

kablodanmış reis evdeki tüm kabloları kullandım olmadı getirdikleri modem kutusunun arasında çıkanı denedim aldım sonucu eyvallah yardımcı olduğun için bu kabloda cat5e falan yazıyor kısa olduğu için kullanamam uzununu nereden bulabilirim
  5. wizarDürüm

en son olanı buldum yükledim yine olmadı
  6. wizarDürüm

ayarlarda değer kısmında da da 1gbps çıkıyor aslında kabloda sıkıntı olduğunu sanmıyorum acaba laptop mu desteklemiyor diyeceğim görece yenide laptop
  7. wizarDürüm

her şeyi çıkarıp taktım yine aynı 100 mbps gözüküyor
  8. wizarDürüm

arkadaşlar bugün turknet kurulumu oldu wifi ile laptop üzerinden test yaptığımda 200+ değerler alırken kablo ile 100 altı değer alıyorum nedeni sürücülerle mi alakalı yoksa modem ile mi yardım ederseniz sevinirim :) (aşağıda fotoğraflarla bilgileri paylaştım)
  9. wizarDürüm

Turknet Abonelik Başvurusunda Hizmet Numarası Kabul Etmemesi?

Adresime gigafiber getirdiler ben de geçmek istiyorum ancak aktif olarak kullandığım millenicom hizmet numarasını yazdığımda kabul etmiyor çünkü numara 7 haneli ve 5 ile başlıyor ve e devlette de hizmet numarası o gözüküyor bunun dışında farklı bir numara mı var?
  10. wizarDürüm

Yardım Hangi internet operatörü daha iyi

Millenicomu düşünrseniz fikirlerimi paylaşmak isterim. :)
  11. wizarDürüm

Eve Net Bağlatmak Toplam Kaç TL Tutar

Firmadan firmaya değişir hatta firmada vereceğin karara göre değişir ama benim şahsi fikrim 300-400tl lik gayet iyi iş görür örneğin millenicom a geçeceksiniz modem varsa internet varsa altyapınızda hemen üyeliğinizi başlatırlar teknik gerek varsa çok fazla fiyat lmayacağını düşünerek ekipler...
  12. wizarDürüm

Ttnet hız sorunu ve kandırması

Kardeşime hemen millenicom yazıyorum aynı fiyata kat ve kat daha iyi internet ve ev telefonu cayma bedelinin bir kısmını karşılıyorlar güzel müşteri hizmetleri var altyapıyı kontrol et 75 üstüyse bas 35 mbps kesilme yaşamazsın kafan rahat olur. Daha fazla şey öğrenmek istersen sorabilirsin not...
  13. wizarDürüm

Netspeed Alınır mı??

Şöyle büyümeye başladılar yük arttı ama büyük yatırım var arkalarında şahsen destek aldıklarınıda düşünüyorum piyasada rekabet olsun diye türktelekom domine ediyordu çünkü ama millenicom iyi bir alternatif oldu özellikle altyapınız varsa büyükşehirlerde oturuyorsanız en iyi seçenek şu sıralar.
  14. wizarDürüm

Netspeed Alınır mı??

Benim serüven ocak sonu tt tahhütü bitmesiyle başladı 2 gün kala aramadığım operatör kalmadı en son türknet millenicom arasında kaldım türknet i biraz zorlayınca çirkinleşti bende hiç dedim gerek yok türknete , millenicomda bana baya iyi yardımcı oldular 1 gün kala başvuru yaptık 31 inde hiç...
  15. wizarDürüm

Netspeed Alınır mı??

Şahsi görüşüm şuan ciddi yatırımı olan herkes tarafından ve şahsım tarafından önerilen millenicom a bakmanız niye ilk ona bakmanı öneriyorum dersen müşteri hizmetleri cidden kaliteli (bence net en kaliteli müşteri hizmetleri milleicom da) bir sorun çıkarsa iptal ettirebilirsiniz ki en iyi sözünü...
  16. wizarDürüm

internet sağlayıcı önerisi

kimse yazmamış :( şuan millenicomda tahhütlü tarifeler var 70 liraya 12 ay taahhütle 100mbps internet alabilirsinizz daha fazla sorunuz olursa süreç hakkında elimden geldiğince bilgilendiririm. :) Eğer başvuru yaparsanız benim kodumu kullanırsanız 1 ay sz 1 ay ben bedava kullanırım :) KOD...
  17. wizarDürüm

Yardım Sizce hangi internet sağlayıcını seçmeliyim ?

Taahhütünde bir kısmını karşılıyorlar son faturanı yolluyorsun faturana yansıtıyorlar haberin olsun :) Esenlerde yaşıyorum altyapı sorguladığımda değerler aşağıda 35 lik interneti kullanıyorum kendileri de bana bunu önerdiler test ettiğimde bu değerlerde 32 ve 5 nin altına düştüğünü görmedim...
  18. wizarDürüm

Kablonet'den başka bir sağlayıcıya geçersek neden kurulum ücreti mi ödüyoruz?

tüh :) almıyorlar diye biliyorum başvuru sürecinde giriyorlar.Benim için önemli değil aslında elimde geldiğince bilgilendirmek istiyorum insanları gözden kaçmasın böyle küçük kampanyalar.
  19. wizarDürüm

Kablonet'den başka bir sağlayıcıya geçersek neden kurulum ücreti mi ödüyoruz?

İyi günler :) benim ocak sonunda TT ile sözleşmem bitiyordu çok fahiş fiyatlara satıyorlardı yeni pkaetleri (hem ev telefonu hem internet alıyoruk) araştırdım ve en iyisi millenicom olduğunu gördüm (şu zamanda ilerde allah bilir) aradım her türlü destek sağladılar bu forumda birinin koduyla 1...
Top Bottom