Neler Yeni

Eve Net Bağlatmak Toplam Kaç TL Tutar

Satashke

80+ Bronze
Dostlar yeni eve kiraya geçicem. Evde altyapı var da modem falan yok. Modem + İnternet Bağlatma + İlk ay olarak mı oluyor ? Yoksa sadece modem + ilk ay mı? Kaç TL olur toplam.
- Turknet

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
İSS firmalarına göre değişiyor. Örneğin İSS vardır modemi kendisi verir, faturana paylaştırır. İSS vardır modemi kendin al kurulum bizden der.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Türknet ise sabit fiyat 85 tl idi sanırsam modemi kendin alırsın kurulumu onlar yapıyordu galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Detaylı bilgiyi veriyorlar zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Firmadan firmaya değişir hatta firmada vereceğin karara göre değişir ama benim şahsi fikrim 300-400tl lik gayet iyi iş görür örneğin millenicom a geçeceksiniz modem varsa internet varsa altyapınızda hemen üyeliğinizi başlatırlar teknik gerek varsa çok fazla fiyat lmayacağını düşünerek ekipler gelir halleder aylık faturanızı ödersiniz başka sorun varsa cevaplarım. :)

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Türknet ise sabit fiyat 85 TL idi sanırsam modemi kendin alırsın kurulumu onlar yapıyordu galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Detaylı bilgiyi veriyorlar zaten.
Modemi kendin onlardan alırsan 400tl gibi bi fiyatlı modem veriyorlardı.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dostlar yeni eve kiraya geçicem. Evde altyapı var da modem falan yok. Modem + İnternet Bağlatma + İlk ay olarak mı oluyor ? Yoksa sadece modem + ilk ay mı? Kaç TL olur toplam.
- Turknet
millenicom da bazı arkadaşların kodunu kullanarak 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyorsun

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Ben supreonline kullanıyorum. Geldiler duvarı deldiler, kabloyu çektiler, modemi kurdular, rica ettim modemin bağlantı kablosunu ekstra uzun tuttular (sonradan yerini değiştirecektim) ve kuruluma dair tek kuruş istemeden gittiler. Modemi superonline dan ayrılınca onlara teslim etmem gerek yoksa son faturama ek ücret yansıtırlar. Ayrıca superonline da kaldığım süre zarfında modemde benden kaynaklı olmayan bir sorun olursa gelip değiştirmelerini isteyebilirim. Kuzenim istedi, gelip modeme bakıp ısınıyor diye değişmişlerdi. Tabii onun modemi eskisiydi, güncel modemlerini gerekmedikçe değişmezler sanıyorum.

Top Bottom