Altyapı direkt farklı tt' den geçince almıyolar. Altyapı farklı olduğu için mecbur kurulması gerekiyor. Öbür türlü kurulmadığı için ücretsiz .dBen millenicom geçeceğim ama kablonet kullandığım için ayrıca bir kurulum ücreti gerekiyormuş. Kablonet'in kendisine özel bir altyapısı olduğu için. O zaman neden kurulum bedava diyorlar? Ne anlamı kaldı?
Altyapı direkt farklı tt' den geçince almıyolar. Altyapı farklı olduğu için mecbur kurulması gerekiyor. Öbür türlü kurulmadığı için ücretsiz .d
Peki değer mi? Ben 4 ayda 37,5 TL'den düşündüm.Belirtmişler zaten "Kablonetin ayrı bir altyapısı olduğu için". Sözleşmenin detaylarını okursan yazıyordur. TT'nin altyapısını kullandıkları için ancak TT'nin altyapısını kullanan bir firmadan geçersen ücretsiz olur. Dün Netspeed'ten Milleni'ye geçtim herhangi bir ücret almadılar.
İyi günlerPeki değer mi? Ben 4 ayda 37,5 TL'den düşündüm.
herhangi bir sorun olursa seve seve cevaplarımİyi günlerbenim ocak sonunda TT ile sözleşmem bitiyordu çok fahiş fiyatlara satıyorlardı yeni pkaetleri (hem ev telefonu hem internet alıyoruk) araştırdım ve en iyisi millenicom olduğunu gördüm (şu zamanda ilerde allah bilir) aradım her türlü destek sağladılar bu forumda birinin koduyla 1 ay bedavada kullandım iptal işlemlerini vs hallediyorlar cayma hakkının bir kısmını karşılıyorlar müşteri hizmetleri hızlı ve yararlı Zaten benim kodumu kullanırsa hem sana hem bana bedava olucak 1 ay
zararıda kapamış olursun. Abonelik Açarken arkadaşımın kodu var dersen hemen tartışmassız alıyorlar
KOD (D28F00E6) (Kişi Ömerse tamamdır
)
Şu an gerek teknik gerek müşteri hizmetleri konusunda memnun kaldım. Altyapıma göre uygun bir firma olduğu için tercih ettim. Memnun olmayan da vardır illa ki. Yönlendirmek istemem. Firma seçerken kendi altyapına göre karar vermelisin. Çoğu kişi bu konularda altyapısı uygun olmadığı için firmaları suçluyor çünkü.Peki değer mi? Ben 4 ayda 37,5 TL'den düşündüm.
Dün açtırdım ama kod olayından haberim yoktu. Açtırdıktan sonra veremiyoruz galiba. Ben yine de bir sorayım belli olmaz olursa kodunu kullanayım.İyi günlerbenim ocak sonunda TT ile sözleşmem bitiyordu çok fahiş fiyatlara satıyorlardı yeni pkaetleri (hem ev telefonu hem internet alıyoruk) araştırdım ve en iyisi millenicom olduğunu gördüm (şu zamanda ilerde allah bilir) aradım her türlü destek sağladılar bu forumda birinin koduyla 1 ay bedavada kullandım iptal işlemlerini vs hallediyorlar cayma hakkının bir kısmını karşılıyorlar müşteri hizmetleri hızlı ve yararlı Zaten benim kodumu kullanırsa hem sana hem bana bedava olucak 1 ay
zararıda kapamış olursun. Abonelik Açarken arkadaşımın kodu var dersen hemen tartışmassız alıyorlar
KOD (D28F00E6) (Kişi Ömerse tamamdır
)
Mesaj otomatik birleştirildi:
herhangi bir sorun olursa seve seve cevaplarım![]()
tühŞu an gerek teknik gerek müşteri hizmetleri konusunda memnun kaldım. Altyapıma göre uygun bir firma olduğu için tercih ettim. Memnun olmayan da vardır illa ki. Yönlendirmek istemem. Firma seçerken kendi altyapına göre karar vermelisin. Çoğu kişi bu konularda altyapısı uygun olmadığı için firmaları suçluyor çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün açtırdım ama kod olayından haberim yoktu. Açtırdıktan sonra veremiyoruz galiba. Ben yine de bir sorayım belli olmaz olursa kodunu kullanayım.
Maalesef öyleymiş. Konuştum şimdi. Bir anda karar verdim geçmek için önceki firmadan hiç memnun değildim. Yoksa kullanırdım illa ki neyse sağlık olsun. Düşünmen yeter.tühalmıyorlar diye biliyorum başvuru sürecinde giriyorlar.Benim için önemli değil aslında elimde geldiğince bilgilendirmek istiyorum insanları gözden kaçmasın böyle küçük kampanyalar.