Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

İnceleme apex legends anti cheat ?

ayak kısmı beni derinden etkiledi çok haklısın
  2. 4emirrr

1 ay önce atılmış bir video
  3. 4emirrr

Youtube da bir kaç videoya denk geldim adamlar 500 metreden kafaya kilitleniyor ve dümdüz ateş ediyorlar sekmiyor bile silah wh falan geçtim zaten onları apex'de hiç bir oyuncuyu hile diey reportlamadım daha 70 saat oynamama rağmen adam ban yiyor dümdüz yeni hesap açıp devam ediyor oynamaya ve...
  4. 4emirrr

Fivem banım açılırmı?

bence o yüzden diyordu 6 gün beklesen ne kaybedersin ki
  5. 4emirrr

Fivem banım açılırmı?

bilemiyorum hocam girememe şansınız da var bekleyip görürsünüz zaten
  6. 4emirrr

Fivem banım açılırmı?

260 gün hardware ban yediysen hesap değil donanım banı oluyor ya kanka o ondan giremezsin o sunucuya 260 gün
  7. 4emirrr

sistem gerektirmeyen co-op oyunlar

arkadaşlarımla yeni oyunlar arayışındayız uzun zamandır ve içimizden bazılarının sistemleri iyi değil bu nedenle düşük sistem gerektiricek çok oyunculu oyunlar arıyoruz. agrou among us hoi4 eu4 sea of thieves dışındaki oyunlar.
  8. 4emirrr

Valorant'ın hilelerle duo girenlere ban atması

riotun hep böyle saçma politikaları var düzelteceklerini sanmam. 1618367882 öyle çok ban yiyen varmış maalesef adamın arkadaşı hileymiş haberi yokmuş ve hesabı banlanmış böyle banlanan youtuber falan da var.
  9. 4emirrr

denerim.
  10. 4emirrr

tamam da suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur kendini boostlatan birinin ban yememesi mi daha kötü yoksa masum bir oyuncunun ban yemesi mi ki çoğu oyuncu para da yatırıyor oyuna.
  11. 4emirrr

Sizce de saçma değil mi hesabına para yatırmışsın güzel güzel rank kasıyorsun sonra birisiyle duo girdin diye hesabın banlanıyor yanımdaki insanın hile olduğunu nereden bilebilirim ki böyle bir şey gerçekten var mı insanlarla duo girmeye korkar oldum. Hem hileyi o açmış benim suçum ne kastığım...
Top Bottom