Neler Yeni

İnceleme apex legends anti cheat ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Youtube da bir kaç videoya denk geldim adamlar 500 metreden kafaya kilitleniyor ve dümdüz ateş ediyorlar sekmiyor bile silah wh falan geçtim zaten onları apex'de hiç bir oyuncuyu hile diey reportlamadım daha 70 saat oynamama rağmen adam ban yiyor dümdüz yeni hesap açıp devam ediyor oynamaya ve bunu videoya çekiyor ow gibi bir sistem gelse cs de ki gibi aynı izleyip biz ban atsak yine kabulüm bunların hwid banı falan yok mu abi bi oyunda ilk defa bu kadar kolay hile yapıldığını görüyorum ve deli oldum cidden iyi ki kitlesi düzgün de oyunun hile denk gelmiyor gelirsede anlayamıyorsun zaten insan gibi oynuyorlar hile içeriği falanda yok doğru düzgün açıkcası o tüm mermileri hile olmadan yedirmenin verdiği hazzı anlatamam abi hileyle bunu yapsam bu kadar zevk almam gerçekten bi oyunda iyileştiğini geliştiğini farketmenin verdiği haz apex de bambaşka tek sorum var bu oyunda hwid ban sistemi neden yok bari biraz uğraşsınlar yeni hesaba geçerken falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece video başlıklarına bakın.
Cs de hvh yapan bi insan cs'yi bitirdiler şimdi de buna geçtiler şaka gibi.

Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan neden hilelerin kolay kolay banlanmadığını farkettim oyunda konsollarda aim asist var ve izlediğim bir kaç videoda bu hilelerden farksız.
adam sadece ateş etme tuşuna basıyor 360 ata ata sıkıyor aim asist :blobdance:

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
Bunu bende anlamıyorum. Genel olarak hack yapanlar bariz birşekilde yapıyor. Bunların banlanma süresi çok uzun sürüyo. Zaten oyun beleş yeni hesap açıp orda da yapıyor. Yüksek lvl yapanlarda var onlarında güvendiği şey bemce bu tam olarak. Zevk konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama ayaktan bile zeck alan var knk bu dünyada hileden zevk almak ne ki dfchnk

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu bende anlamıyorum. Genel olarak hack yapanlar bariz birşekilde yapıyor. Bunların banlanma süresi çok uzun sürüyo. Zaten oyun beleş yeni hesap açıp orda da yapıyor. Yüksek lvl yapanlarda var onlarında güvendiği şey bemce bu tam olarak. Zevk konusunda kesinlikle katılıyorum. Ama ayaktan bile zeck alan var knk bu dünyada hileden zevk almak ne ki dfchnk
ayak kısmı beni derinden etkiledi çok haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,723
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom