Neler Yeni

Valorant'ın hilelerle duo girenlere ban atması

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Sizce de saçma değil mi hesabına para yatırmışsın güzel güzel rank kasıyorsun sonra birisiyle duo girdin diye hesabın banlanıyor yanımdaki insanın hile olduğunu nereden bilebilirim ki böyle bir şey gerçekten var mı insanlarla duo girmeye korkar oldum. Hem hileyi o açmış benim suçum ne kastığım rank puanlarını geri alın sorun değil de hesabın banlanınca geri dönüşü olmuyor saçma bi sistem olmuş.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Senin niyetin iyi olsa da riot bunu bilemez belki hile ile kendini boostlatıyorsun nerden bilebilir ki ?

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin niyetin iyi olsa da riot bunu bilemez belki hile ile kendini boostlatıyorsun nerden bilebilir ki ?
tamam da suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur kendini boostlatan birinin ban yememesi mi daha kötü yoksa masum bir oyuncunun ban yemesi mi ki çoğu oyuncu para da yatırıyor oyuna.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
tamam da suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur kendini boostlatan birinin ban yememesi mi daha kötü yoksa masum bir oyuncunun ban yemesi mi ki çoğu oyuncu para da yatırıyor oyuna.
Oyuna para yatırıp yatırmaman önemli değil ve ve anlayamıyorsun senin masum olduğunu riot bilemez dostum ticket at ve tam olarak neyden ban yedin hileden çünkü hileden yemiş olamazsın.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyuna para yatırıp yatırmaman önemli değil ve ve anlayamıyorsun senin masum olduğunu riot bilemez dostum ticket at ve tam olarak neyden ban yedin hileden çünkü hileden yemiş olamazsın.
denerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tahaberk
2-3 maç girmekle ban atmaz herhalde. Maçta hilesi anlasiliyordur riotta senin bunun farkinda oldugunu bilir ban atar adam legitse sanada atmaz bence .

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hayır, gayette mantıklı.

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Değil. Sen bakıyorsun biri iyi oynuyor ekle girelim deyip 3 el atıyorsun ertesi sabah banlısın.
CS:GO daha iyi bu konuda. Hilecilerle girdiğin maçlar tespit edildi deyip winlerini siliyor kaç win aldıysan onunla. Ayrıcs güven faktörünü düşürüyor.
Kendini boostlatan kişilerde var böyle, evet csgo da ki sistem daha mantıklı.

erkamtb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
erkam tb
valorant csgo ya göre çok daha yeni bir oyun her şey yavaş yavaş düzelecektir diye düşünüyorum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
valorant csgo ya göre çok daha yeni bir oyun her şey yavaş yavaş düzelecektir diye düşünüyorum
riotun hep böyle saçma politikaları var düzelteceklerini sanmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 maç girmekle ban atmaz herhalde. Maçta hilesi anlasiliyordur riotta senin bunun farkinda oldugunu bilir ban atar adam legitse sanada atmaz bence .
öyle çok ban yiyen varmış maalesef adamın arkadaşı hileymiş haberi yokmuş ve hesabı banlanmış böyle banlanan youtuber falan da var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,710
Üyeler
164,721
Son üye
svnlr96
Top Bottom