Arama sonuçları: *

1. ArdaM

CS:GO Source 2 Gameplay çıktı ! (Fanmade)

Evet, Gabe Follower güvenilir bir kaynak ama keşke paylaşmadan önce profiline de baksaydın. Fanmade kısacası.
  2. ArdaM

CS:GO'ya yeni gelen işe yaramaz 1 gb güncelleme

Oyunda hile problemi olabilir ama skinler de en az oyunun kendisi kadar büyük bir piyasa. Valve'ın genel gelir kaynağı zaten skinler, kasa eklemeleri gayet normal ki ayrıca Valve düzenli olarak her yıl oyuna 3 kadar kasa ekliyor. Snakebite Koleksiyonu gayet başarılı, High Tier veya Craft...
  3. ArdaM

CS:GO'da Başıma Gelen Paranormal Olay

Dün gece güncelleme ile Snakebite Kasası/Koleksiyonu oyuna eklendi. Kasa 200 TL'den çıkıp şu an da 70 TL civarında gezdiğinden insanlar düşürüp satmak için AFK bırakıyor. 2-3 gün daha devam eder böyle.
  4. ArdaM

CS:GO'da sorun mu var?

700 TL'ye satacaksın ve Karambit Fade mi var? 😂 troll gibi geldi
  5. ArdaM

CS:GO Rekabetçi Maçı Bulma Süresi Anormal!

Az önce envanter ve takas sunucuları düzeldi. Oyun sunucuları da düzelmiştir diye tahmin ediyorum.
  6. ArdaM

(CS) Kırık Diş operasyonu ile ilgili sorularım

Bileti aldığında o ana kadar yaptığın görevlerin yıldızları hesabına eklenir. Tabii ki kullandıktan sonra bir daha satamazsın.
  7. ArdaM

Csgo bıçak çıkardım bunu hangi sitede satıp parayı çekebilirim

Hayırlı olsun dostum, ama nakit satışı hakkında pek bilgim yok. Facebook takas gruplarında alım satım yapan çok var, orada Steam fiyatının 75% değeri gibi fiyatlara satman mümkün. Ama dikkat et, dolandırılma. 1617545486 Çıkardığın bıçağı da merak ettim, söyleyebilir misin :)
  8. ArdaM

Yardım 'VAC Oyun Oturumunuzu Doğrulayamadı' Nedir ?

Çoğunlukla oyunu kapatıp açınca düzelir. Bazen bilgisayarı kapatıp açman veya oyun dosyalarını doğrulaman gerekebilir fakat ban değil.
  9. ArdaM

Rehber CS:GO'dan Nasıl 8800TL Kazandım? (yatirim tavsiyesi degildir)

Aynen, gelecek operasyonda yaparım. Envanterim şu an 2000 TL'den biraz yüksek bir değerde ama bir dahaki operasyona kadar bir sorun çıkmazsa en az 4000 bekliyorum, daha çok yatırım yapabilirim.
  10. ArdaM

O da güzel ama envanteri riske atmayı çok istemiyorum açıkçası :D bir dahaki operasyona denesem mi acaba 1614811258 Hatta 2 ayım var şu an da yapabilirim
  11. ArdaM

Bu kasadan sınırsız sayıda olduğu için dedim. En az 5-10 kat daha fazla kasa stoğu olacak. Kolay kolay artacağını düşünmüyorum :D
  12. ArdaM

Hiç sanmıyorum usta. Kasalar çok artmaz bence, hatta azalabilir de :D indirim de gelecek mi bilmem 2 hafta kaldı operasyonun bitmesine
  13. ArdaM

CS:GO bi türlü oyun bulmuyor!

Genelde Non-Prime sunucularda sorun çıkıyor, bir arkadaş Skin Changer'dan VAC yediğinde bir süre Prime olmadan oynamıştık, biz de yaşadık. 21 Level olup Prime olduğu anda düzeldi. Prime özel sunucular daha iyi sanırım.
  14. ArdaM

CS:GO bi türlü oyun bulmuyor!

Prime var mı?
  15. ArdaM

CS:GO Silahın geri tepme görüntüsünü azaltma

Veya viewmodel generator da kullanabilirsin :) orada tuşlarla ve hangi komutun ne yaptığını tam bilerek kademe kademe ayarlanabiliyor, ben öyle tercih ederim.
  16. ArdaM

Cs-GO KASA AÇMA (yüksek oran)

Abi yapma
  17. ArdaM

Cs-GO KASA AÇMA (yüksek oran)

Tüm kasalarda ihtimaller aynıdır. Bıçak çıkma ihtimali yaklaşık 400'de 1. Kesinlikle önermem, çok büyük oranda elinde 0 kalacak. İlla açacaksan pahalı kırmızı ve pembe skinleri olanları bul. Ben olsam broken fang, fracture veya danger zone açardım.
  18. ArdaM

CSGO KRAKOW 2017 ALTIN STİCKER

Sen bilirsin, ama ben 3 liraya bile satabileceğini sanmıyorum. 1610296141 Görebildiğin gibi tüm hatıra silahlarda binlerce liralık çıkartmalar var.
  19. ArdaM

Sticker'ı tam olarak bilmiyorum ama muhtemelen silaha ek bir değer katmaz. Topluluk pazarında 50 kuruşa aynı çıkartmaya sahip silahlar bulabilirsin
  20. ArdaM

Dostum elindeki silah hatıra olduğu için böyle stickerlar olması çok doğal. Neredeyse her hatıra silahta böyle çıkartmalar vardır. Ayrıca elde etmesi çok zor olduğu için pahalılar. Hatıra silah üzerinde bir değeri olmaz.
Top Bottom