Hangi skinin fiyatının artacağı belli olmuyor kiHocam kasa açmak yerine ucuza Skin alıp fiyatının artmasını bekleyin, çöp skin çıkma oranı hepsinde var ve yüksek.
valla işte çöp skinleri sattım biriktirdim (fakir ekmeği umut ) kasa açsam bıçak çıksa felan hayali işteHocam kasa açmak yerine ucuza Skin alıp fiyatının artmasını bekleyin, çöp skin çıkma oranı hepsinde var ve yüksek.
steamde 21 tl var nasıl değerlendirebilirimTüm kasalarda ihtimaller aynıdır. Bıçak çıkma ihtimali yaklaşık 400'de 1. Kesinlikle önermem, çok büyük oranda elinde 0 kalacak.
evet grafik sunuyor ama artıp artmayacağı belli olmuyorEvet oluyor, Steam sana alırken skin'in şu anki ve geçmişteki fiyatının grafiğini sunuyor;Alıntıyı görüntüle
degerlenen birtek usp-s/tork vardı 7 civarından 10 tl ye çıkmış kar ettiren bi o vardıevet grafik sunuyor ama artıp artmayacağı belli olmuyor
Arda kasanın linkini atsana, gaza geldim 1 tane açıcam hade. 25TL bütçe var.Tüm kasalarda ihtimaller aynıdır. Bıçak çıkma ihtimali yaklaşık 400'de 1. Kesinlikle önermem, çok büyük oranda elinde 0 kalacak. İlla açacaksan pahalı kırmızı ve pembe skinleri olanları bul. Ben olsam broken fang, fracture veya danger zone açardım.
Envanter dizsteamde 21 TL var nasıl değerlendirebilirim
Çok kar sayılmaz steam kesiyor zatendegerlenen birtek usp-s/tork vardı 7 civarından 10 TL ye çıkmış kar ettiren bi o vardı
70 tl ye sattıgım skin 766 tl olmuş (((((((((((o değil bakın olaya ((((
fakirin yüzü gülürmü hiço değil bakın olaya ((((
Mesaj otomatik birleştirildi:
70 TL ye sattıgım skin 766 TL olmuş (((((((((((