Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Valorant Oni 2.0'dan Sadece Vandal Alsam Paket Fiyatı Ne Kadar Olur?

Bende o kadar durumu iyi olan biri değilim ama arkadaşım zengin işte yapacak bir şey yok.
  2. BarbaraPalvin

Maddi durumu gayet yeterli :D. Kendi hesabında 15.000 TL'den fazla harcaması var. Ona bu para koymaz bile.
  3. BarbaraPalvin

Oldum olası VP'ler çok ucuza geldi bana. Arkadaşım ile iddiaya girdik 5250 VP alacak. 1678469455 Ben sevdim.
  4. BarbaraPalvin

Sesleri çok hoş bıçağın. 1678469218 Kaç VP oluyor kanka set bakma şansın var mı?
  5. BarbaraPalvin

Düşüyor ama tam olarak ne kadar düşeceğini bilmiyorum. 1678468613 Sanki daha az düşüyor gibiydi ondan sorasım geldi yardımınız için teşekkürler.
  6. BarbaraPalvin

Merhabalar Valoranta yeni gelen Oni 2.0 setini gerçekten çok beğendim ve seti alacaktım fakat şuan alamayacağım hesapta da sadece 1810 VP var ve vandalı almayı düşünüyorum. Asıl sorum ise şu setten sadece Vandal alsam paket fiyatı 7100'den kaça düşer bilgisi olan var mıdır?
  7. BarbaraPalvin

En sevdiğiniz valorant mapi?

Ascent.
  8. BarbaraPalvin

Valorant yeni Champions seti alınır mı?

Vandal güzel karambit berbat. O paraya yağmacı Vandal+Asil Karambit alırım daha mantıklı hem de daha ucuz
  9. BarbaraPalvin

Asil karambit mi yağmacı hançer mi delipop hançer mi?

İkisi de var. Asil 2.0
  10. BarbaraPalvin

8 Eylül'den itibaren VP fiyatlarına %17 oranında zam geliyor

Her şeye zam geldiği için şaşırmadım. 2-3 hafta önce Steamden aldığım 31(Sj) TL'lik oyun 59TL olmuş.
  11. BarbaraPalvin

Valorant çözünürlük takılı kaldı

Masaüstü çözünürlüğünüz nedir?
  12. BarbaraPalvin

Valorant ve CS:GO'da oynadığım sensitivity farklı sorun çıkar mı?

Hayır. Bende öyleyim, sorun olmaz.
  13. BarbaraPalvin

Valorant 15 oyunum 3'ü win nasıl win alabilirim?

Takım kurarak.
  14. BarbaraPalvin

Soundpad oyun da çalışmıyor

Uygulamayı kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlattın mı?
  15. BarbaraPalvin

Yardım Dead By Daylight Sabit 30 FPS

Bulamamış vsync ayarını.
  16. BarbaraPalvin

Yardım Dead By Daylight Sabit 30 FPS

Arkadaşım İ5 1035G1, MX110 ve 8GB Ram ile sabit 30 fps alıyor 1 fps bile artmıyor sebebi ne olabilir?
  17. BarbaraPalvin

59.26 TL Online Korku Oyunu Önerisi

Demek ki yalnız değilmişim buna da şükür ama ben Yaşar değilim :( 1628516948 Kuzenim https://www.vatanbilgisayar.com/hp-j5n19ea-intel-core-i5-4460s-29-ghz-8-gb-1-tb-4gb-nvidia-gtx745-win81.html Bu sistem ile akıcı oynuyordu *1080P'de* ben de oynayabilir miyim acaba? Sistem kaldırırsa oynayacak...
  18. BarbaraPalvin

Low medium fark etmez ben alışığım. eski pcde csgo 800x600 ve aklına gelebilecek her türlü fps yükseltme taktiği yapmışken fpsim 50ydi ama oyun csden çıkıp krunker olmuştu :D 1628516689 Yok maalesef. Daha doğrusu pc oyunu oynayan 1 tane arkadaşım var diğerlerinin de sistem tost makinesi.
  19. BarbaraPalvin

Hayır ama boştan yere 8-9 saat oyun indireceğim. Oyun inerken de pc de hiç bir şey yapılmıyor.
Top Bottom