Asil karambit mi yağmacı hançer mi delipop hançer mi?

Karambit, yağmacı,delipop

• Asil karambit

• Yağmacı hançer

• Delipop hançer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
18
Hesabımda 3800 vp var asil karambit yağmacı hançer ve delipop arasında kaldım. Karambiti alıp gelistirirsem çok pisman olucam ondan dolayi onu almaktan korkuyorum. Sizce hangisini alayım delipop almak icin beklemem gerekcek 600 vp eksiğim var.

Yağmacı bıcak.

Hesabımda 3800 vp var asil karambit yağmacı hançer ve delipop arasında kaldım. Karambiti alıp gelistirirsem çok pisman olucam ondan dolayi onu almaktan korkuyorum. Sizce hangisini alayım delipop almak icin beklemem gerekcek 600 vp eksiğim var.
Yapmacı hançer

insta da valorant turkiye tarzı sayfalarda yapılan anketlerde genelde yağmacı hançer %30-40 oy alırken karambit ve delipop hançer onun karşısında %60 oy alıyor

klişe olmuş ve eskimiş bir bıçak bana göre

delipop veya asil net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

insta da valorant turkiye tarzı sayfalarda yapılan anketlerde genelde yağmacı hançer %30-40 oy alırken karambit ve delipop hançer onun karşısında %60 oy alıyor

klişe olmuş ve eskimiş bir bıçak bana göre
hangisi ?

bende yağmacı bıçak var memnunum çok sıkmıyor ama asil karambitte güzel

İkisi de var. Asil 2.0

Yükseltilmemiş karambit. Yağmacı çok eski ya delipop da bıçak hissi vermiyor sanki. !(Bence)!

Net yağmacı bence ya bende delipop ve yağmacı var ama ben yağmacıyı kullanıyorum daha asil duruyor böyle erkeksi gibi

Kelebek bıçak, yeni gelecek bence onu bekle.

bence kelebek güzel olmamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,725
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri