Neler Yeni

Asil karambit mi yağmacı hançer mi delipop hançer mi?

Karambit, yağmacı,delipop

• Asil karambit

• Yağmacı hançer

• Delipop hançer

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Ahmet Nalburoğlu
asil karambit kullanıyorum ve yükselttim kesinlikle asil karambit ve yükseltilmişi daha iyi bence

fayuk_w

80+ Bronze
Hesabımda 3800 vp var asil karambit yağmacı hançer ve delipop arasında kaldım. Karambiti alıp gelistirirsem çok pisman olucam ondan dolayi onu almaktan korkuyorum. Sizce hangisini alayım delipop almak icin beklemem gerekcek 600 vp eksiğim var.
bende delipop hançer var bir süre sonra sıkıyor karambit alıp yükseltmemeni öneririm bende de 6k vp var karambit+ejder vandal bekliom

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
burak gedik
Onu gördüm onu alcaktimda hiç hoşuma gitmedi
Kelebek bıçak, yeni gelecek bence onu bekle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende delipop hançer var bir süre sonra sıkıyor karambit alıp yükseltmemeni öneririm bende de 6k vp var karambit+ejder vandal bekliom
Bence alcaksan yağmacı ya da asil al ejder fazla dikkat bozuyo bana göre. arkadaşımda ejder var benim hosuma gitmiyo bendede bayadir yagmaci var arada arkadaslarimdan asil istiyorum ikiside hoşuma gidiyor

fayuk_w

80+ Bronze
Onu gördüm onu alcaktimda hiç hoşuma gitmedi

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence alcaksan yağmacı ya da asil al ejder fazla dikkat bozuyo bana göre. arkadaşımda ejder var benim hosuma gitmiyo bendede bayadir yagmaci var arada arkadaslarimdan asil istiyorum ikiside hoşuma gidiyor
yağmacı+asil+delipop zaten var vandalda :)

Top Bottom