ahmtnlbrgl
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 194
asil karambit kullanıyorum ve yükselttim kesinlikle asil karambit ve yükseltilmişi daha iyi bence
bende delipop hançer var bir süre sonra sıkıyor karambit alıp yükseltmemeni öneririm bende de 6k vp var karambit+ejder vandal bekliomHesabımda 3800 vp var asil karambit yağmacı hançer ve delipop arasında kaldım. Karambiti alıp gelistirirsem çok pisman olucam ondan dolayi onu almaktan korkuyorum. Sizce hangisini alayım delipop almak icin beklemem gerekcek 600 vp eksiğim var.
Kelebek bıçak, yeni gelecek bence onu bekle.
Bence alcaksan yağmacı ya da asil al ejder fazla dikkat bozuyo bana göre. arkadaşımda ejder var benim hosuma gitmiyo bendede bayadir yagmaci var arada arkadaslarimdan asil istiyorum ikiside hoşuma gidiyorbende delipop hançer var bir süre sonra sıkıyor karambit alıp yükseltmemeni öneririm bende de 6k vp var karambit+ejder vandal bekliom
yağmacı+asil+delipop zaten var vandaldaOnu gördüm onu alcaktimda hiç hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bence alcaksan yağmacı ya da asil al ejder fazla dikkat bozuyo bana göre. arkadaşımda ejder var benim hosuma gitmiyo bendede bayadir yagmaci var arada arkadaslarimdan asil istiyorum ikiside hoşuma gidiyor