Neler Yeni

8 Eylül'den itibaren VP fiyatlarına %17 oranında zam geliyor

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bu bilgiyi nerden aldınız hocam
rp fiyatlarında da oynama var mı?
Aga adam link kaynak atmış ya :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sunucuları berbat.
Oyunları berbat.
Fiyatlandırma zaten ucuz değil.
Ve bunun üstüne bölgesel yerine fiyat artışı yapmaları bence saçma ben riot oyunları oynamıyorum yarım yıl'a yakın ve beni etkilemedi.
Riot games halen bu kafada gidiyor.
He zaten 400-500 TL gibi oyun içn stronomik harcama yapan adama bence pek etkilemez olan battlepass almaya çalışan insanlara olucak.
Teknik olarak 400-500 tl oyun için örnek 10.000 tllik bilgisayarı olan biri için çok bi para değil sonuçta riot oyunları 10 yıl boyunca oynanıyor modası geçmiyor. Sen bi tane yeni çıkan AAA oyun alsan zaten aynı fiyat 1-2 günde oyun bitiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aga adam link kaynak atmış ya :D

Teknik olarak 400-500 TL oyun için örnek 10.000 tllik bilgisayarı olan biri için çok bi para değil sonuçta riot oyunları 10 yıl boyunca oynanıyor modası geçmiyor. Sen bi tane yeni çıkan AAA oyun alsan zaten aynı fiyat 1-2 günde oyun bitiyor
Kanka ama şöyle var bunda verdiğin para sadece skin yani görünüş ama diğer türlü en azından yeni bir şey alıyorsun.
Bu arada zaten o oyunlar berbat o paralar verilmez vallahi ben stardew valley aldım 14 TL'ye ve rahat 20-25 saat olmuştur.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kanka ama şöyle var bunda verdiğin para sadece skin yani görünüş ama diğer türlü en azından yeni bir şey alıyorsun.
Bu arada zaten o oyunlar berbat o paralar verilmez vallahi ben stardew valley aldım 14 TL'ye ve rahat 20-25 saat olmuştur.
Bencede normal olarak valorant da mesela 1 adet battlepass alırsın bide hangisini oynuyorsan vandal / phantom bunlara skin alabilirsin 100 TL'ye güzel envanter olur normal kullanımda yeter de artar. 1000 tl civarları koleksiyon tarzı oluyor

Son düzenleme:

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyi bari skin derdim vardı alamıyordum kimse almasın 😃

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Araba fiyatları 4 yılda en az 3 kat arttı ama alma oranları düşmedi sonuçta :D

Adamın birine soruyorum kaç TL yatırdın diye adam 2 bin lira yatırdım dedi bunlarda para çok
ben de o civar yatırmışımdır :D pişman değilim ama

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Araba fiyatları 4 yılda en az 3 kat arttı ama alma oranları düşmedi sonuçta :D

ben de o civar yatırmışımdır :D pişman değilim ama
Valla çok değişik işte en yakın arkadaşım 😃

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ya aslında şöyle bir olay var mesela riot kaç tl para yatırdım kısmında 1200 tl yatırmışsın gözüküyorsa sen normalde en fazla 800 tl yatırmışsındır e pinler ile ucuza aldığından. Ama riot kendi fiyatından hesaplıyor

insanlar da bu hesaplamayı gösterip …. TL yatırdım şu kadara satıyorum diyor yatırdığı fiyattan daha pahalıya hesap halinde satabiliyor :D

bide csgo da ki gibi düz kaplama değil cidden iyi skinleri var valorant ın

adal ın videosu vardı skin oynatıyor mu tarzında bi tane

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler