Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Battlefield 1 vs 2042 hangisi oynanır?

BF1 cok daha iyi bir oyun. Ama BF1'de cok fazla OP silah var. Battlebit bence iki oyundan da eglenceli.
  2. DerratiX

Yardım FIFA 23 ALSAM 24 ÇIKINCA KÜTÜPHANEDEN GİDER Mİ?

Gitmez kutuphanende her turlu kalir
  3. DerratiX

LoL Clash takımı kurmak isteyen var mı?

Gelirim isterseniz. Ama zamani onemli.
  4. DerratiX

CSGO AK-47 Skini 160.000 dolara satıldı!

Karambit Blue Gem daha pahalı bundan. Scar pattern çok daha fazla var. Kara Blue gem 1.5m dolara falan gidiyor. Bu arada konu translateden mi çevrilmiş okurken robota döndüm
  5. DerratiX

LoL | Hangi kostümü alayım?

Oltalı jax al daha güzel ikisinden de
  6. DerratiX

cs go prime alınır mı 2023

Bugün girdim 60 tl'lik kasa düşürdüm 3 oyun aldım bence alınır :D
  7. DerratiX

Yu-Gi-Oh! Duel Links vs Legends of Runeterra

Stratejik ve analitik düşünme yönünü geliştirmek istiyorsan Satranç oyna. Bu oyunlar meta desk yaptığın, genellikle aynı komboların sürekli döndüğü, çok fazla stratejik ve analitik düşünce gerektirmeyen oyunlar.
  8. DerratiX

O zaman Runeterra bence. Yu-gi-oh oynarken yormuştu beni çok fazla AI ile VS atıyorsun
  9. DerratiX

Yu-gi-oh'u anlaması çok zor. Runeterra daha newcomer friendly. Ama bu ikisinin atası Hearthstone en iyisidir onu tavsiye ederim.
  10. DerratiX

Faceit Premium vs CS:GO Premium

Eğer faceit görevlerini yapmayacaksan bir amacı yok. Prime al geç. Kasalarla falan kendini bir süre sonra amorti ediyor zaten.
  11. DerratiX

CSGO Prime Status alınır mı?

DMarket ve Buff öneririm.
  12. DerratiX

DMarkette 61 cent hangi siteden baktın ki sen?
  13. DerratiX

Hocam bende 2016'dan beri oynuyorum yani. Ben CSGO'da hile yok demiyorum zaten. Valorantta daha çok var şuanda. CS'de hile çok daha az geliyor. Sen nerden bilebilirsin? Legit Hacker diyorsunda belki adam çok iyi oynuyordu. Bana gelmiyor diyorum ben. Gelmiyor çünkü.
  14. DerratiX

Trust factorunuz düşük olmasın? DMG/LE'de son 30-35 günde 1 tane bile hile görmedim. Günde 1-2 maç atıyorum en az.
  15. DerratiX

Bana primeda hiç hile gelmiyor. Oyunu son dönemlerde oynadın mı?
  16. DerratiX

Valo çok kötü şuanda. Al CS ilaç gibi gelir.
  17. DerratiX

250'ye değer eğer FPS oyunlarını seviyorsan. Onu bunu bırak çok büyük bir topluluk sunucusu kısmı var. Sırf orada 1000 saat takılırsın yani.
  18. DerratiX

Yardım LoL oynarken 1 Saniye Lag Sorunu

Paket kaybınız var mı diye bakmak isterseniz CMD'ye ping www.google.net -t yazıp bakabilirsiniz. CTRL +C ile durduruluyor. 30-35 dakika açık kalsa siz oyunu oynarken yeterli.
  19. DerratiX

En çok oyuncusu olan MMORPG oyun tavsiye eder misiniz?

Conquerer's Blade oyna geç. Adam akıllı MMORPG yok artık World of warcraft başlamam diyorsan. Bu aralar Knight Online hypelı levo yüzünden birde.
  20. DerratiX

Fortnite 2023 oynanir mı?

Arkadaşın varsa Apex başla bence Apex daha eğlenceli geliyor bana. Ama fortniteda güzeldir. Bence başlanır.
Top Bottom