Arama sonuçları: *

1. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

şuan indiriyorum zaten 20lvle kadar deneyecem mmo açlığım tuttu ve uzun süre tatmin etmesini istiyorum. Amacım önceden bilgi almak o yüzden önerdiğiniz bir kanal forum vs var mı türkçe içerik sunan yoksa da sıfırdan mala anlatır gibi ingilizce içerik de olur ama tercihim türkçe
  2. Eyisha

World of warcraft hangi paketi almalıyım

Merhaba ilk defa wow oynayacak biriyim hangi paketi almalıyım adam akıllı bilgi verenler 2 yıl önceden kalma o zaman da sanırım Dragonflight diye bir genişleme paketi alınması gerektiğini söylüyor o da 2 yıl önceden kalma şu anda The War Within var oyunu oynamak için war within+ game time mı...
  3. Eyisha

LoL'e başlayacağım tavsiyeleriniz nedir?

o zaman hiç başlama beyni olmayanlara sövmekten amel defterim 4 katına kabardı hiç girişme lole s14 şuan s3 den beri oynuyorum 1 tane faydasını görmedim oyunun başlama uzak dur sosyal hayatın olsun
  4. Eyisha

Lol açılmıyor yardım

iyi o zaman bende sıkıntı var sandım tahminin ne zaman düzelir bro var mı bilgin ?
  5. Eyisha

Lol açılmıyor yardım

hesabıma girmeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum birden fazla hesabımda denedim istemciyi aç kapa yaptım yine olmadı napmalıyım
  6. Eyisha

İlk kez bir oyundan Ban Yedim ( CS2 COMMUNITY SERVER )

cs community servere girdin ve akıl aradın he hata sende kanka :D cok da ipleme
  7. Eyisha

Apex Legend Takım arkadaşı arıyorum YENİ BAŞLADIM

sıkıntım ram o zaman nefes aldırmıyordu oyun
  8. Eyisha

ram yetmiyor işlemci de düşük kalıyor sanırım en düşükte donarak oynuyorum garip şekilde oyun içi 40 50 fps alırken menüde 15fps aldıgımda dua ediyorum her şey de en düşükte 5-6 ay önce öyleydi sildim bende dayanamadım 60 saate yakın oynadım ama yolun sonu geldi sanırım 1700315775 imzamda ki...
  9. Eyisha

pubg gibi düşün ama gelecekte geçen versiyonu gibi karakterler cok atletik zıplama tırmanma vs dolu silahlar cok teknolojik 1 sn de 30 mermi atıyorlar ve en sevdiğim yanı biri seni arkalasa bile 1sn de öldüremiyor bütün mermileri yemediğin sürece oyun baya zevkli de bir kaç aydır sistemim...
  10. Eyisha

CS2 indirmem sıfırlanmış

geri indir ?
  11. Eyisha

İnceleme CS GO VS VALORANT (TARAFSIZ İNCELEME SON NOKTA)

csyi 4 yıl civarı valoyu da 1.5 yıl oynayıp bıraktım şuan 2sini de oynamıyorum zevklerimin değişmesi yüzünden o yüzden belki taraflı belki de objektif bakıcam nasıl ele alırsanız her neyse valonun kitlesi rezalet ama açıkçası mekanikleri benim çok hoşuma gidiyor cs de oyun güzel ama eskidi artık...
  12. Eyisha

CS:GO da arayanlarda kimse yok

oyuncu sayısında sıkıntı olmasına imkan yok belki sunucular patlamıştır bilemem
  13. Eyisha

Lost Ark Yarın Çıkıyor

heycanla 8 i bekliyordum cok kötü oldı tüh
  14. Eyisha

Lost Ark Yarın Çıkıyor

açılmadı mı hala ? tr saati ile 8 de açılması gerekiyordu hala açılmadı
  15. Eyisha

Faceit güvenilir mi?

esporcular kullanıyor ve yıllardır piyasada sen düşün
  16. Eyisha

PUBG giremiyorum sunucu hatası

bir kaç güne düzelir sunucu çökmüştür şimdi aç köpekler dadanmıştır oyuna
  17. Eyisha

VALORANT 4. BÖLÜM KARMAŞA - Yeni Ajan Neon!

güzele benziyor da ultisini kullandığında sanırım elini chamber in tabanca tutuşu gibi uzatmış çok tuhaf duruyor :D güzel gibi ama yine tarz bir karakter
  18. Eyisha

Minecraft hesap satın alma

iyiymiş bayaa
  19. Eyisha

Minecraft hesap satın alma

gamepass deki bedrock edition dı sanırım arkadaş java istiyor
  20. Eyisha

Valorantta Hilecilerden ve Smurf Gına geldi.

bende rdr2 cyberpunk oynamıyorum ki 1650 li sistemle o oyunları 30 40 fps oynasam da olur oynamasam da ama paramın yettiği en fazla 30-40 lira vereceğim bir sürü oyun oynadım şimdiye kadar cidden hikayeli oyunları oynamak istiyorsan bu yorumuma sevdiğin yada ilgini çeken seveceğini düşündüğün...
Top Bottom