Psikolojim bozuk yine de başlasam mı ki?Kral çok klasik bir açıklama olacak ama kendi sağlığın için başlama derim.
Hee yok illa oynayacam dersen alışana kadar support karakterler ile takılmanı tavsiye ederim
o zaman hiç başlama beyni olmayanlara sövmekten amel defterim 4 katına kabardı hiç girişme lole s14 şuan s3 den beri oynuyorum 1 tane faydasını görmedim oyunun başlama uzak dur sosyal hayatın olsunPsikolojim bozuk yine de başlasam mı ki?
Direk başlamaman kafadan bi 7 senemi yedi benim oda tam başladığım yılı hatırlamadığımdanMerhaba arkadaşlar,
LoL'e başlayacağım düşük sistemli laptopumla tavsiyeleriniz nedir? Hangi şampiyonu oynamalıyım bilmiyorum. Eski oyuncuyum.
başlamamak alışana ve öğrenene kadar oyun miladını doldurur büyük ihtimalMerhaba arkadaşlar,
LoL'e başlayacağım düşük sistemli laptopumla tavsiyeleriniz nedir? Hangi şampiyonu oynamalıyım bilmiyorum. Eski oyuncuyum.
MMORPG oyuna başlayım mı? tavsiyen var mı?o zaman hiç başlama beyni olmayanlara sövmekten amel defterim 4 katına kabardı hiç girişme lole s14 şuan s3 den beri oynuyorum 1 tane faydasını görmedim oyunun başlama uzak dur sosyal hayatın olsun
Hikayeli oyunlar ne?hikayeli oyunları öneririm (10 senedir lol bağımlısı 5M karakter otp)
BaşlamaMerhaba arkadaşlar,
Sana tavsiyem hikayeli tarzda oyunlara yönelmen grafik vs siktiret çok güzel hikayeli oyunlar mevcut .Psikolojim bozuk yine de başlasam mı ki?
Epic de Fallout 3 var Dishonored var Homeworld ve kerbal space program. Tomb raider mevcut hangisini oynayım? Sildim lolü bu arada.Sana tavsiyem hikayeli tarzda oyunlara yönelmen grafik vs siktiret çok güzel hikayeli oyunlar mevcut .
mmorpg kraldır ama piyasada iyi bir mmorpg yok hepsi p2w parayla kazanılan oyunlar 23 yaşındayım ilk bilgisayarımı 13 14 yaşında aldığımda internet kablosu takılır takılmaz metin2 indirmiştim oyunları takip etmiyorum şu an fps oynuyorum mmorpg oynayan arkadaşlar varsa önersinlerMMORPG oyuna başlayım mı? tavsiyen var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayeli oyunlar ne?