Neler Yeni

Apex Legend Takım arkadaşı arıyorum YENİ BAŞLADIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Esad Yavuz
Normalde uzun süre önce ilk çıktığı zamanlar baya bi oynamışlığım var Xbox da şuan pc de oynuyorum hesabım silindiği için yeniden başladım .
Yaş 21

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Esad Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Nasıl birbiyun bende yüklemeyi düşünüyorum
Battle Royale bir oyun yani PUBG gibi.
Oyunda farklı karakterler var ve bu karakterlerin özellikleri var örneğin bir karakter kanca ile bir yerlere tırmanabiliyor başka bir karakter radar açıp etraftaki düşmanları görebiliyor. Oyuna başlayınca belli karakterler açık bunu oyunu oynayıp oyun içi para birimini kasarak ya da satın alarak açabilirsiniz.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Nasıl birbiyun bende yüklemeyi düşünüyorum
pubg gibi düşün ama gelecekte geçen versiyonu gibi karakterler cok atletik zıplama tırmanma vs dolu silahlar cok teknolojik 1 sn de 30 mermi atıyorlar ve en sevdiğim yanı biri seni arkalasa bile 1sn de öldüremiyor bütün mermileri yemediğin sürece oyun baya zevkli de bir kaç aydır sistemim kaldırmıyor yoksa bende geri dönerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Esad Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PUBG gibi düşün ama gelecekte geçen versiyonu gibi karakterler cok atletik zıplama tırmanma vs dolu silahlar cok teknolojik 1 sn de 30 mermi atıyorlar ve en sevdiğim yanı biri seni arkalasa bile 1sn de öldüremiyor bütün mermileri yemediğin sürece oyun baya zevkli de bir kaç aydır sistemim kaldırmıyor yoksa bende geri dönerdim
Sistemde ne sıkıntın var ?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Sistemde ne sıkıntın var ?
ram yetmiyor işlemci de düşük kalıyor sanırım en düşükte donarak oynuyorum garip şekilde oyun içi 40 50 fps alırken menüde 15fps aldıgımda dua ediyorum her şey de en düşükte 5-6 ay önce öyleydi sildim bende dayanamadım 60 saate yakın oynadım ama yolun sonu geldi sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram yetmiyor işlemci de düşük kalıyor sanırım en düşükte donarak oynuyorum garip şekilde oyun içi 40 50 fps alırken menüde 15fps aldıgımda dua ediyorum her şey de en düşükte 5-6 ay önce öyleydi sildim bende dayanamadım 60 saate yakın oynadım ama yolun sonu geldi sanırım
imzamda ki sistemde bu mobilde isen
İntel 10100f - Asus GeForce TUF GTX 1650 OC 4GB - Asus EX-H410M-V3 - Crucial Ballistix 8gb 2666mhz - Seagate Barracuda 1TB HDD

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Mesaj otomatik birleştirildi:

imzamda ki sistemde bu mobilde isen
İntel 10100f - Asus GeForce TUF GTX 1650 OC 4GB - Asus EX-H410M-V3 - Crucial Ballistix 8gb 2666mhz - Seagate Barracuda 1TB HDD
R3 1200 GTX 1650 16 GB RAM ile eskiden düşük-orta ayarlarda oynayabiliyordum sanırım.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311