Arama sonuçları: *

1. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Betada böyle değildi hocam :D sıkıntı oyun yayınlandıktan sonra olmaya başladı
  2. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Yeniliği reddet maskülenliği kabul et her şey usulüne göre :D
  3. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Düzgün kuruttuktan sonra pek bir zararı yok zaten alkol tiner kulkanılma sebebi de bu uçucu olması çabuk kuruması
  4. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Bende de fanın 1 tanesi değişti msı fan lehim atmıştım boyadıktan sonra lehimler hafif açılmış geçen peste ucu ucuna farketmesem kartı yakıyodum 90 dereceydi hemen sistemi stopladım kartı geri açtım 1695862949 Fanların ikiside durmuş lehim yeri yüzünden
  5. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Yaniolması gerekende o benim kart çok ısınıyo amd keşke bakım yaparken para kalsaydı 1 tane de ekran kartına alsaydım ayriyetten dedim
  6. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Thermal grizly en memnun bırakandı beni
  7. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Thermal grizly iyidir ama aldığım zaman için sadece mx4 5 7 derece mi ne oynatmıştı
  8. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Snowan m200 vardı zamanında tek fan 40 50 çift fanlısı 90 liraydı benim xeonu sırtladı götürdü eşşek sıpası iyiydi bayağı mx4 ile
  9. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Bende yazıcı vardı kuş oldu kasayı montajlarken lego gibi dağıldı
  10. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Kanka o psuya dikkat et yeşil fandan hadron gibi geldi bana sistemi yeme
  11. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

O zaman genel setup salayım bende şöyle :D
  12. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

İşlemci değişicem zaten hocam apuydu sistem rx 580 i aldım geçici
  13. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

O aralarda çok cebelleştim i3 2120 gtx 960 sonra xeona geçeyim bi dedim bide onda takıldım falan eski exper kasaya kurdum sistemi çok uğraştırdı namussuz
  14. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Betada test ettiğimde 100 120 arasında takılıyordum şuanda 100 üstünde saliselik çıkmalar oluyor 60 90 aralığında sallanıyor
  15. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Evet ama bende durum öyle değil fps durumum daha kötü şuanda 1695859547 :D teşekkürler hocam bu modifiye konusunun aslında rehberini yapıcaktım ekran kartını boyadım falan sağlık problemi girdi araya daha yapamadım nasip olursa üstüne düşücem yakında
  16. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Aynen öyle şimdilik görüntüye önem verdim kasayı modifiye ettim boyama vs tarzında setupumu full beyaza çektim
  17. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Ondan bende düşündüm sonra bi ekran kartı eklemesi yaparım rtx 2060 tarzında
  18. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Kankam işten ayrıldım geçenlerde arkadaşın kardeşine laptop aldık ona ekleme yaptım biraz bide sandalye ihtiyacım var koçtaştan sandalye aldım akşamüstü elimdeki sistemi 2.el olarak bu bayramda topladım tek tek zaten 0 sistemle uğraşmak istemiyorum şuanda boş kredi ve zan altında kalmak hoşuma...
  19. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Bende de olmuyor ondan masaüstü sitesine geöip bakıyorum sonra geri dönüyorum normale
  20. F1nerF1rst

CS 2 ilgili sorum var🫥

Nakit geçerse elime 5500 yoksa 3600
Top Bottom