Neler Yeni

CS 2 ilgili sorum var🫥

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
ulan slsldldlddlld geçmiş olsun bu arada kasama bende bi alıcı gözü ile baktım turbox kasaları andırdı nedeni ise işlemci soğutucusunu ve kasa yı ucuza aldım yani düzgün alacaktım ama fazla giderdi para yetmeme durumu olacaktı ondan dolayı ayrıca biraz yakınlaştırıp temperli camın dibindeki ekran kartının soğutma bloğuna dikkat çekerseniz anlarsınız :D
1. Fotoda egzoz fan yanıyor gibi çekmişsin hocam hdksbxksn

Ekler

• Screenshot_2023-09-28-03-31-40-834_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-28-03-31-40-834_com.android.chrome.jpg
    645.7 KB · Hit: 28

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Efe Aksu
1. Fotoda egzoz fan yanıyor gibi çekmişsin hocam hdksbxksn
öyle denk gelmiş :D işlemcinin rgbsi çok ışık veriyor egzoz fanla yakınlar ayrıca ondan kamera açısıda etkili denebilir o soğutucuyu kasım indirimlerinde sıvı soğutucu yakalamam gerekiyor o zaman alacağım 240 mm lik ryzen masterda ecoya aldığım halde forza 5 de 80 derecelerde fpsi 83 sabitlememe rağmen tam performans alamıyorum işlemcinin bakıcam artık idarelikmen param yoktu diye aldım o fanı.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
öyle denk gelmiş :D işlemcinin rgbsi çok ışık veriyor egzoz fanla yakınlar ayrıca ondan kamera açısıda etkili denebilir o soğutucuyu kasım indirimlerinde sıvı soğutucu yakalamam gerekiyor o zaman alacağım 240 mm lik ryzen masterda ecoya aldığım halde forza 5 de 80 derecelerde fpsi 83 sabitlememe rağmen tam performans alamıyorum işlemcinin bakıcam artık idarelikmen param yoktu diye aldım o fanı.
Halldersin ya sistem seni uzun yıllar rahat götürür zatn

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Snowan m200 vardı zamanında tek fan 40 50 çift fanlısı 90 liraydı benim xeonu sırtladı götürdü eşşek sıpası iyiydi bayağı mx4 ile

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Snowan m200 vardı zamanında tek fan 40 50 çift fanlısı 90 liraydı benim xeonu sırtladı götürdü eşşek sıpası iyiydi bayağı mx4 ile
Mx 4 çok akışkan ya çok lanet bir macun maxtor CTG 8 geçtim onun yerine memnunum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,725
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
Yaniolması gerekende o benim kart çok ısınıyo amd keşke bakım yaparken para kalsaydı 1 tane de ekran kartına alsaydım ayriyetten dedim
Benim 6.5-7 yıl minig görmüş kartıma yeni fan aldım sonra Maxtor CTG 8 sürdüm çok iyi soğuyordu sonra her gün wattman yiyordu diye bir koydum karta fanı kırıldı tek fanla Kullaniom şu anda MHz düşürdüm stress testinde max 69-72 arası

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Benim 6.5-7 yıl minig görmüş kartıma yeni fan aldım sonra Maxtor CTG 8 sürdüm çok iyi soğuyordu sonra her gün wattman yiyordu diye bir koydum karta fanı kırıldı tek fanla Kullaniom şu anda MHz düşürdüm stress testinde max 69-72 arası
Bende de fanın 1 tanesi değişti msı fan lehim atmıştım boyadıktan sonra lehimler hafif açılmış geçen peste ucu ucuna farketmesem kartı yakıyodum 90 dereceydi hemen sistemi stopladım kartı geri açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende de fanın 1 tanesi değişti msı fan lehim atmıştım boyadıktan sonra lehimler hafif açılmış geçen peste ucu ucuna farketmesem kartı yakıyodum 90 dereceydi hemen sistemi stopladım kartı geri açtım
Fanların ikiside durmuş lehim yeri yüzünden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom