S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulamasini kullaniyom dedin yaÖyle yaptım Hocam zatn
uygulamasini kullaniyom dedin yaÖyle yaptım Hocam zatn
Kankam işten ayrıldım geçenlerde arkadaşın kardeşine laptop aldık ona ekleme yaptım biraz bide sandalye ihtiyacım var koçtaştan sandalye aldım akşamüstü elimdeki sistemi 2.el olarak bu bayramda topladım tek tek zaten 0 sistemle uğraşmak istemiyorum şuanda boş kredi ve zan altında kalmak hoşuma gitmiyoraga hrrhangi bir iste calisiyosan cek bi kredi 14-15 lira en alasini yaparsin aylikta 2000 2000 odersin
Evet öyle dedim Via tarayıcıdan baktımuygulamasini kullaniyom dedin ya
Ondan bende düşündüm sonra bi ekran kartı eklemesi yaparım rtx 2060 tarzında5500 yakışır stock fan da yetiyor 5500e uğraşmazsın fan ile
Mining görmemiş ise mis gibi sistem olurOndan bende düşündüm sonra bi ekran kartı eklemesi yaparım rtx 2060 tarzında
Aynen öyle şimdilik görüntüye önem verdim kasayı modifiye ettim boyama vs tarzında setupumu full beyaza çektimMininig görmemiş ise mis gibi sistem olur
Oğlum çok iyi kasa laAynen öyle şimdilik görüntüye önem verdim kasayı modifiye ettim boyama vs tarzında setupumu full beyaza çektim
Evet ama bende durum öyle değil fps durumum daha kötü şuandafps artmamasına rağmen oyun betadaki kadar kasıyormuş gibi hissettirmiyor hatta csgo'dan tek hissettiğim fark movement oldu. Hareket ederken zorlanıyorum onun dışında sprayler vesaire düzelmiş. Movementın kötü olmasından ötürü awpde bayağı zor geldi.
teşekkürler hocam bu modifiye konusunun aslında rehberini yapıcaktım ekran kartını boyadım falan sağlık problemi girdi araya daha yapamadım nasip olursa üstüne düşücem yakındaOğlum çok iyi kasa lan
kaç fps alıyorsun ki?Evet ama bende durum öyle değil fps durumum daha kötü şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler hocam bu modifiye konusunun aslında rehberini yapıcaktım ekran kartını boyadım falan sağlık problemi girdi araya daha yapamadım nasip olursa üstüne düşücem yakında
toplamissin da kanka yani 90-100 fps csde pek yeterli degil biliyosundur. ben olsam hani koltuk yerine ekran karti alirdim mesela 1500-2000 lira vermissindir koltuga gaming koltuksa egerKankam işten ayrıldım geçenlerde arkadaşın kardeşine laptop aldık ona ekleme yaptım biraz bide sandalye ihtiyacım var koçtaştan sandalye aldım akşamüstü elimdeki sistemi 2.el olarak bu bayramda topladım tek tek zaten 0 sistemle uğraşmak istemiyorum şuanda boş kredi ve zan altında kalmak hoşuma gitmiyor
Betada test ettiğimde 100 120 arasında takılıyordum şuanda 100 üstünde saliselik çıkmalar oluyor 60 90 aralığında sallanıyorkaç fps alıyorsun ki?
Bide benim kasaya bak awEvet ama bende durum öyle değil fps durumum daha kötü şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler hocam bu modifiye konusunun aslında rehberini yapıcaktım ekran kartını boyadım falan sağlık problemi girdi araya daha yapamadım nasip olursa üstüne düşücem yakında