Arama sonuçları: *

1. Gl0ve

Nişan alma antrenmanları işe yarıyor mu ?

Aiminizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir , kesinlikle işe yarar 1610372041 Rehberimi şuraya bırakayım belki işinize yarar https://forum.donanimarsivi.com/konu/fps-oyunlarinda-kendinizi-nasil-gelistirebilirsiniz-derecenizi-nasil-yuekseltirsiniz.221738/unread
  2. Gl0ve

TruckersMP'den Perma Ban Yedim.

Hocam gece gece güldürdünüz valla :D
  3. Gl0ve

Deydi mi hocam? Sonuna kadarrr .
  4. Gl0ve

Aman Ercü hocam o nasıl küfürdür :ROFLMAO:
  5. Gl0ve

Rehber FPS Oyunlarında Kendinizi Nasıl Geliştirebilirsiniz/Derecenizi Nasıl Yükseltirsiniz

Kanka rehberde oyun arkadaşları hakkındada bir yer var :)
  6. Gl0ve

Rehber FPS Oyunlarında Kendinizi Nasıl Geliştirebilirsiniz/Derecenizi Nasıl Yükseltirsiniz

Benim dediklerimle TSK başkanı olursun :ROFLMAO:
  7. Gl0ve

3060Ti+3600 Valorant'ta 4:3 Alınca Darboğaz yapar mı?

Arkadaşlar 2K monitör ile kullanmayı düşünüyorum fakat Fps oyunlarını 4:3 oynuyorum bu darboğaz yapar mı?
  8. Gl0ve

Bu Rehberi Fps oyunlarında kendini geliştirmek/Rank'ını yükseltmek isteyen kardeşlerim için yapıyorum 1-Ne Yapmak İstediğini Bilmek Ve Hedef Koymak Arkadaşlar en başta kendinize sormanız gereken bir soru var "Ben ne istiyorum?" eğer amacınız Derecenizi yükseltmek değilse şuan ki gibi...
  9. Gl0ve

Rainbow Six Siege güncelleme sonrası Steam kafayı yedi

Bir sonraki güncelklemeyide indiriyor :D
  10. Gl0ve

Yardım LOL'de Monitörmün Desteklediği Bir Çözünürlük Girmeme Rağmen Monitörün "Not supportted" demesi

Arkadaşlar sorun yukarıda acil yardım lazım.eski bır pc'de oynuyorum çözünürlüğü televızyona bağlayıp ayarlıyorum desteklenen bır çözünürlük gırmeme rağmen yukarıdaki hatayı veriyor
  11. Gl0ve

Call Of Duty Warzone

Neden?
  12. Gl0ve

Call Of Duty Warzone

Kanka 2070S'li bir sistem yeter mi oynamaya
  13. Gl0ve

Valorant nasıl rank kasılır?

:D
  14. Gl0ve

Kanka Hellian'ın videosunu izle ve bir pre bul kolaylıkla gümüş'ten çıkabilirsin gold 2 ye kadar 1603474799 Aynen Mesela benim küfürümü yemeden oyun oyanmaz
  15. Gl0ve

Öyle yapanların sert sözler isteğini düşünüyorum
  16. Gl0ve

Asil vandal mı ejder vandal mı

Haklı 1Tap oynuyorsan ejder tarıyorsan asil al bende ikisini denedim 1603231923 Kanka Al 1 Hafta içinde iade edebiliyorsun diye bliyorum
  17. Gl0ve

herkes valorant envanterini atsın veya yazsın

Battle Pass 2 Full Oni Phantom full Asil Vandal Full Battle Pass 3 15'e kadar
Top Bottom