6. bansa kalkmaz diye biliyorum ancak 2 yılda bir banın açılıyorAz önce oynarken adamaküfür ettim. Perma ban yedim. Sizce ban kalkar mı?senin direksiyonunu *******
senin direksiyonunu *******
Kral şu zamana kadar 100 kişiyi takla attırdım 1 kere ban yedim 2 sene önce sen nasıl yedin ya daha geçen adam sola çıkıyor ama sol şerite bakmıyor ulan aynan yokmu sağdan geçip bunu bi uçurdum taca bide why yazıyor ama ban yemedim videolu sürüyorum ben ne olurn ne olmaz.Az önce oynarken adamaküfür ettim. Perma ban yedim. Sizce ban kalkar mı?senin direksiyonunu *******
Benimde ban yemem yakındır hocam yalnız değilsiniz.Az önce oynarken adamaküfür ettim. Perma ban yedim. Sizce ban kalkar mı?senin direksiyonunu *******
Çok saçma ama ya 1 ay ban at tamam da küfürden de perma atmazsın ya.Kral şu zamana kadar 100 kişiyi takla attırdım 1 kere ban yedim 2 sene önce sen nasıl yedin ya daha geçen adam sola çıkıyor ama sol şerite bakmıyor ulan aynan yokmu sağdan geçip bunu bi uçurdum taca bide why yazıyor ama ban yemedim videolu sürüyorum ben ne olurn ne olmaz.