Arama sonuçları: *

1. Gordiac

Yardım RDR 2 Online arkadaş aranır ?

Gordiac#2007
  2. Gordiac

Bir çok arkadaşa açığım benim için sorun yok :)
  3. Gordiac

@paydak @radasamara @✓Arda @emir147 hocam oynamak isterseniz oynayalım bence güzel bir oyun ortam ile süper olabilir :D
  4. Gordiac

yok normal oyunu alırsan online yanında geliyor ayrıetten birde sadece online versiyonu var millet oynasın diye bende mal gibi gidip sadece online versiyonunu aldım tabi bilmiyordum orası ayrı konu
  5. Gordiac

valla ben sadece online modunu aldım bendeki mallık işte :D
  6. Gordiac

Türkçe yama online için geçerli değil diye biliyorum fakat youtube üzerinde eğitim çeken adamlar var öğrenirsin dert olmaz o 1647983826 PC
  7. Gordiac

hocam alın bence elinizde bulunsun derim bir gün arkadaş ortamında olursan tekrardan almak zorunda kalmazsın
  8. Gordiac

Oyuna tekrardan bir şans vermeyi düşünüyorum oynayan arkadaşlar varmı acaba ?
  9. Gordiac

Apex oyun arkadaşlarına ihtiyacım var

Valla üstat arkadaşların olursa tadından yenmez ama diğer türlü aşırı gıcık tipler var takımla ilgisi olmayan insanlarla uğraşıp duruyorsun
  10. Gordiac

Apex oyun arkadaşlarına ihtiyacım var

Oyunda saçma sapan insanlarla uğraşmaktan sıkıldım adım Gordiacs eklemek isteyen olursa çok güzel olur
  11. Gordiac

Online MMORPG önerisii

Tercihiniz hangi oyundan yana oldu acaba ?
  12. Gordiac

Online MMORPG önerisii

Hocam online mmorpg'ler hakkında derin bilgilere sahibim istersen bir kaç öneri yapabilirim . Öncelikle açık dünya uzun soluklu bir oyun arıyorsan ve ekonomik olarak durumun kötü değilse kesinlikle wow , swtor , guild wars 2 oynayabilirsin . İkinci olarak sadece takılmalık güzel vakit...
  13. Gordiac

Point Blank'ı bir tek ben mi hiç oynayamıyorum

Kaç milyon önceki bir oyun hocam o :D şaka bir yana bir zamanlar dinazor modu vardı efsaneydi hala varmı o ?
  14. Gordiac

Battlefield 1 oyunu Battlefield 5'ten daha güzel

2 yada 3 hafta önce bedavaya dağıtılıyordu amazon prime sayesinde ama etkinlik bitti diye biliyorum şuan bf 5 dağıtılıyor amazon prime üyeliği yaptıktan sonra ücretsiz alabilirsin
  15. Gordiac

Battlefield 1 oyunu Battlefield 5'ten daha güzel

tabii ki öyle çünkü şuana kadar ki bütün bf oyunları acele ederek çıkarılmış oyunlardır ea sadece para kaynaklı bir firma olduğu en büyük nedenlerinden biri bu sadece bir tek bf 1 çıkarılırken acele edilmedi işin emeği verildi o yüzden açık ara bf 1 diğerlerine göre daha iyi
  16. Gordiac

Yardım Online Oyun Önerir Misiniz?

Yok fakat oyun baya seni zorluyor bir yerden sonra almaya mecbur bırakıyor nasıl desem dolaylı yoldan dayatıyor sana
  17. Gordiac

Emin ol piyasa da başka mmorpg yok olsa kimse bdo'ya bakmaz o yüzden millet şuanlık bdo oynuyor
  18. Gordiac

Sizce bu oyun nasıl olacak ?

Hep bu oyun tarzında açık dünya online mmorpg oyunu olsun istemişimdir her ne kadar grafikler türk oyuncular kadar iyi gelmese de bu tarz grafikli oyunları çok severim . Fakat hep şöyle black desert online gibi olsa ve oyuncuyu sıkmak yerine daha güzel şeyler olsa efsane olabilir . Ulan...
  19. Gordiac

Daha bf 5 ücretsiz olmamış galiba 1627912763 teşekkürler 1627912775 Duygulandım lan
  20. Gordiac

İlk başlarını oynamıştım biraz karışık gelmişti ama tekrar bakarım teşekkürler
Top Bottom