Gordiac
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o oyun güzeldi ya online oyunu zaten savaş dışında ne bekliyordunuz
Ne bekleyebilirdim bir düşüneyim ?
Direkt özelleştirmelerin açık olması yerine emekle özelleştirmelerin açık olması veya bf1 deki gibi kasa açılışları veya rütbe sistemi veya başarı sistemi gerçi bunlar baya basit kalıyor puan'a göre karakterlerin alınmasının yanı sıra rastgele karakterlerin dağıtılması çünkü oyunda skoru yüzünden karakter oynamak isteyenler var şimdi diyeceksin eee modu var onunda bende şöyle diyeceğim o modlardaki herkes özel karakterle oynuyor topluluk içerisinde özel oynamayı hissetmek varken neden sıradan olmayı hissettsin şuna farkettim de star wars gibi bir oyunu yapacak oyun sütüdyom olsa bilmem dehşet şeyler denerim büyük ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyvallah sağol bilmiyordumBu arada bf1 amazon prime üyelerine ücretsiz şu an, 2 ağustosta bf5'te ücretsiz olucak. Çoğu kişi biliyo ama bilmeyenler için söyleyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Battlefield 2042 güzel olsun ya da olmasın, pek zevk vereceğini zannetmiyorum hocam
Eskiden olsa bayağı oynar dururduk da, o zamanlar cocuktuk. Büyüyünce aynı zevki alamıyorsun çoğu oyundan
Bu yüzden küçükken sana etki bırakan oyunlar daha güzel geliyor her zaman.
Ha bir de evet o konuda haklisin, ea 'nın şu saçma sapan gereksiz oyunlarini yapan stüdyoların zamanına, emeğine yazık yeminle
Bu oyun stüdyoları şuan piyasaya baktığında yemin ederim oyun tasarımı konusunda hiç birinin bir gram anladığı yok sebebide şu adamlar oyuncu değil abi tasarımcı sadece eksiklik bundan kaynaklanıyor oyunu oyun olarak görmüyorlar ticari bir amaç olarak görüyorlar halbuki işnin hakkını verseler deli gibi para kazanacaklarını bilmiyorlar örneğin gta serisini hiç sevmesemde evet yanlış duymadın hiç sevmiyorum bu biraz tuhaf gelebilir yaptığı başarılar büyük rockstar games 40 yılda bir oyun çıkartıyor ama onuda öyle bir sağlam yapıyor ki satış üzerinde satış alıyor işini hakkıyla yapan nadir firmalardan biridir kendisi
Son düzenleme: