Arama sonuçları: *

1. Jauvin

CSGO PRİME STATUS 249 TL

imkanı yok 250tl verilmez ya. Faceit falan girebilirsin yani. Ayrıca o fiyata valorantta bıçak alır sarar
  2. Jauvin

Genshin Impact oynanır mı?

Valla bence güzel oyun tamamen chill bir oyun rekabet arayan birisi değilsen sarıyor ama hikayelerin geçilememesi bayıyo bazen.
  3. Jauvin

Forum, Valorant Gece Pazarı SS'lerini Paylaşıyor V4!

pp ile uyumlu bir night market
  4. Jauvin

Oynadığım oyuna bu tarz şeyler yapmak beni motive ediyor açıkcası yenilik geldikçe oynama isteğim de doğuyor ve seviyorum o yüzden yatırıyorum herkesin kendince sebepleri var tabi
  5. Jauvin

Selam tekrardan bir gece marketi ve tekrardan ben :D Forum valorant gece marketini paylaşıyor v4! Oni bıçak alınır gibi duruyor da 100tl verir miyim bilmiyorum Eski gece pazarı konularım; V3 V2 V1
  6. Jauvin

En iyi oynadığınız ajan?

Astra sage mainim aslında da chamberı da aşırı oynayasım geliyor. Her karakteri oynuyorum ama bu ikisi ve chamber önceliğim rank immo 2
  7. Jauvin

Amazon Ekibi "YANLIŞLIKLA" VALORANT'ın Yeni Ajanını Sızdırdı!

Bilerek olan bir durum yok zaten amazon yanlışlıkla reveal ettikten sonra direkt açıklandı karakter. 1 saat içinde olması lazım amazonun eli kaydı diyelim.
  8. Jauvin

GTA V Online ,Epic de 1 Saatte 1.6 GB indirdi

Ayarlarda indirme kısıtlamarı oluyor açıksa onda kaynaklı olabilir
  9. Jauvin

[ANKET] Aimi nasıl geliştirebilirim

Oyunu sadece oynaya oynaya immo oldum ama olay sadece oynamakta değil bu her insan için farklıdır seni bilemem. Kimisi deneyimi vardır csden aimi zaten fena değildir valoyu öğrenir rank kasar, kimi kendini geliştirmek zorundadır devamlı aim lab yapmak zorunda, kimisi focus kaybı vardır...
  10. Jauvin

Rehber "Battlefield 2042" Hakkında

Dostum yürü öl var da zaten savaş bu. 3 mermide düşüyorsun tek tankta düşüyorsun ölmeyi takmayacaksın ayrıca çok güzel silah buildleri var bence mesela ben scout oynayıp pistol fulledim 3x scope taktım çok güzel oldu veya medice jungle carbine çekip fullersen hem snipe hem auto silah gibi güzel...
  11. Jauvin

Rehber "Battlefield 2042" Hakkında

@Maryo online olarak çok iyi olacak diyorlar sistemi bu oyun için dizdim 0 şaka ekran kartını aldığım an alıp oynayacağım oyunu bf 5 bile bu kadar sarıyorsa 2042 çok daha sarmalı
  12. Jauvin

Yardım CS GO ÜCRETLİ SÜRÜM ALSAM NE KADAR MANTIKLI?

Oynadığı oyunlarda espor kariyeri var mesela onunla geçebilir ? Espor geçmişin oldu mu insanları küçümseme dostum gereksiz yere
  13. Jauvin

Yardım CS GO ÜCRETLİ SÜRÜM ALSAM NE KADAR MANTIKLI?

Kanka neden bu kadar agresifsin herkes iyi oynamak zorunda değil ? :D Faceit level 8 isen zaten bu adam takımına gelmez ? Yani benim yakın bir arkadaşım faceit level 10 ben de onu buraya getireyim seninle mi dalga geçsin ?
  14. Jauvin

DA Forum Üyeleri Gece Pazarı Mağazasını Atıyor

Kuzenime 2485e asil karambit geldi inanılmaz...
  15. Jauvin

asil karambit gelse ne yapar ne eder çekerdim...
  16. Jauvin

Skin cidden güzel ama odin işte abi 10 kere oynamamışımdır ya :D
  17. Jauvin

Bir tane güzel skin atsa alıcam be
  18. Jauvin

Valorant 1550VP'ye ne alınır?

Yeni vandalı beğendiyseniz alabilirsiniz beğendiyseniz battle pass alabilirsiniz çok skininiz yoksa hem daha iyi olur
  19. Jauvin

LoL giremiyorum Nasıl Çözerim

Arkadaşlar sunucular çökmüş durumca böyle durumlarda googleye riot sunucu durumu yazın zaten sol üstteki uyarı da parlıyor oradan da anlaşılabilir.
  20. Jauvin

Valorant Parası Nereden Alınır?

İyi zaman ayırman lazım pass için çok da zor bitmiyor ama yine de zaman alıyor haberin olsun. Pass skin almak için güzel bir başlangıç ve bu savaş bileti gayet güzel.
Top Bottom